Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ušakovs: Izrādās, 11. novembra krastmala ir īpaši sakrāla vieta

Izrādās, 11. novembra krastmala ir īpaši sakrāla vieta. Tur ir atļauts  tikai pārvietoties ar automašīnām, veidot sastrēgumus vai  "parkoties", lai kāds nejustos aizskarts, portālam Diena.lv ironizēja Rīgas mērs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs), atbildot uz Rīgas domes opozīcijas deputāts Olafa Pulka (Vienotība) un kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (Visu Latvijai! - TB/LNNK) kritiku par Jaunā viļņa diskotēkas rīkošanu 11.novembra krastmalā.

"Interesanti, vai maratons skaitās valstisks pasākums? Vai arī to vajag aizliegt? Un Go Blond? Es, protams, saprotu, ka ministre labprāt redzētu Rīgā grupu U2. Bet viņi pie mums, diemžēl, nebrauc," sacīja Rīgas domes priekšsēdētājs, komentējot kultūras ministres izteikumus.

Kā vēstīts, O.Pulks aģentūrai LETA norādīja, ka satiksmes slēgšana 11.novembra krastmalā Jaunā viļņa diskotēkas dēļ ir ņirgāšanās par Rīgu un par Latviju. "Uzskatu, ka tā ir ņirgāšanās ne tikai par Rīgu, bet par visu Latviju, ja tāds balagāns notiks turpat netālu no prezidenta pils. Tas liecina arī par to, ka Rīgas domes priekšsēdētājam [Nilam Ušakovam (SC)] galīgi neinteresē uzņēmējdarbība un tās attīstība, ja viņš atļaujas uz veselu darba dienu slēgt 11.novembra krastmalu, kur ir ļoti dzīva satiksmes plūsma - tiks apgrūtināta jebkāda transporta, uzņēmēju, gājēju pārvietošanās neizprotama trādirīdi dēļ, kas tiks rādīts kaut kādās Krievijas televīzijās. Tas nozīmē, ka Ušakovs ar neskaitāmajām vizītēm Maskavā nav Rīgai pievērsis pietiekamu uzmanību," pauda O.Pulks.

Kultūras ministre Ž.Jaunzeme-Grende otrdien pauda viedokli, ka 11.novembra krastmalā Rīgā ir jānotiek tikai valstiski nozīmīgiem pasākumiem – tādiem, ar kuriem lepojas un par nozīmīgu uzskata Latvijas sabiedrība, un kuri stiprina nacionālo identitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē