Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Visockis: Domei un sabiedriskajām organizācijām jāsadarbojas pilsētas uzplaukuma vārdā

Jūrmalas domei un sabiedriskajām organizācijām ir jāsadarbojas pilsētas uzplaukuma vārdā, jo pretējā gadījumā tiek kavēta pilsētas attīstība, uzskata Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Visockis.

"Man ir svarīgi, lai likumi tiktu ievēroti un sabiedrības viedoklis uzklausīts. Taču es gribētu aicināt sabiedrību iesaistīties jau lēmumu pieņemšanas procesā, nevis sākt dažādu veidu pretdarbību, kad lēmumi jau ir pieņemti," viņš paziņoja.

Pēc mēra teiktā, mērķis gan domei, gan sabiedriskajām organizācijām ir viens – Jūrmalas izaugsme un attīstība, līdztekus saglabājot pilsētas unikalitāti. Šādi jaunais pilsētas vadītājs komentēja sabiedriskās organizācijas Jūrmalas aizsardzības biedrība (JAB) prasību publiski atvainoties par viņa asajiem izteikumiem, kas bija vērsti pret JAB aktīvista Gunta Grūbas darbībām.

"Daži sabiedrību izmanto par ieroci, lai mēģinātu aizkavēt Jūrmalas attīstību. Tas nodara kaitējumu pilsētai un tās iedzīvotājiem. Domei un sabiedriskajām organizācijām ir jāstrādā roku rokā par labu pilsētas izaugsmei. Pilsonisko iniciatīvu nedrīkst izmantot pret pilsētu," uzsvēra mērs.

J. Visockis pauž gatavību tikties ar JAB pārstāvjiem un uzklausīt viņu redzējumu saistībā ar apbūves procesiem Jūrmalā. JAB sevi pozicionē kā organizāciju, kas nodibināta, lai nodrošinātu Jūrmalas ilgtspējīgu attīstību, dabas un pilsētvides aizsardzību.

Jau vēstīts, ka 3. aprīļa domes sēdē, kad J. Visockis tika ievēlēts par mēru.





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē