Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Juraša publiski demonstrētie dokumenti viņam mistiski "pazuduši"

Aizdomas par kārtējo KNAB noplūdi

Bijušā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieka, tagadējā politiķa Jura Juraša (JKP) jūnijā izteiktie apgalvojumi par to, ka Nacionālās apvienības vadītāji Raivis Dzintars un Imants Parādnieks no "maksātnespējas administratoru mafijas" saņēmuši attiecīgi vairāk nekā 500 000 un 100 000 eiro, nav vienkārši beigušies ar čiku. KNAB veiktās pārbaudes slēdziens un paša Juraša juceklīgie skaidrojumi rada nopietnas aizdomas par vēl vienu KNAB materiālu noplūdi.

Top komentāri

Akurāters
A
ar likumu jāsnostiprina , ka saeimas deputātu pietuvinātie radi deklarē savus ienākumus , citādi uzrodas miljonāres skolotājas utt
Melu pludinātāji
M
Bijušie drošības iestāžu darbinieki velk ārā no pagultes kaut kādus papīrus, vicina tos ekrāna priekšā un stāsta blēņu stāstus. Tas patiesībā ir kriminālnoziegums jebkurā gadījumā. Ja tas, kas ir tajos papīros ir patiesība, tad šāds darbonis ir jāsauc pie kriminālatbildības par amatpersonu bezdarbību, bet, ja tie ir kārtējie Juraša vai Strīķes meli, tad jāsauc pie kriminālatbildības par nepatiesu ziņu izplatīšanu.
politologs Tumšpautis
p
es jau sen sapratu , ka plānā galdiņa urbēju partija ir tāda pati prasta zagļu partija kā zēzēesesieši (kpss), nekad par šiem mīz*liem neesmu balsojis , pretīgs kādžībī radīts brūns zupstrāts , viņi vienmēr brigmanim ar lembes gādību līdzējuši gāzt valdības. Zināma lieta , parādniekam jāmaksā skuķiem atkāpšanās nauda , sataisījis bērnu baru , var saprast , dzintarēns nākošais prezidenta amata kandidāts ar zagtas naudas palīdzību uzrauj nameli, politiķu izsmiekli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas