Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ārlietu ministrija izsaka līdzjūtību saistībā ar teroraktu ASV

Ārlietu ministrija (ĀM) izteikusi līdzjūtību saistībā ar vakar notikušo teroraktu ASV.

Ministrija izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem un piederīgajiem teroraktā, kas 31.oktobrī notika Manhetenā, Ņujorkā. "Šajā smagajā brīdī esam kopā ar amerikāņu tautu un ņujorkiešiem un novēlam drīzu atlabšanu ievainotajiem," teikts ministrija paziņojumā.

ĀM nosoda terorisma izpausmes jebkurā tā formā un cer, ka šī terora akta īstenotāji, organizatori un iedvesmotāji tiks saukti pie atbildības.

Jau ziņots, ka Ņujorkas Manhetenas rajonā otrdien kāds vīrietis ar kravas automašīnu sabrauca cilvēkus uz velosipēdistu celiņa, nogalinot vismaz astoņus cilvēkus un vairākus ievainojot. Ņujorkas mērs Bils de Blāzio nosauca šo uzbrukumu par "sevišķi gļēvulīgu teroraktu pret nevainīgiem civiliedzīvotājiem".

Kad automašīna turpināja braukt un sadūrās ar skolas autobusu, ievainojot divus pieaugušos un divus bērnus, 29 gadus vecais uzbrucējs izlēca no tās, turot rokās divas šaujamieroču imitācijas, un Ņujorkas policija viņu sašāva vēderā un aizturēja.

Uzbrukumā tika ievainoti pavisam 11 cilvēki, tai skaitā divi pieaugušie un divi bērni skolas autobusā. Viņi guvuši nopietnus ievainojumus, kas tomēr neapdraud viņu dzīvību, paziņoja ārkārtas situāciju dienesti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas