Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Atrod divas nelikumīgo preču glabātuves Kārsavas novadā

Aizvadītas nedēļas nogalē Kārsavas novadā tika konstatētas divas akcīzes preču nelikumīgās glabātuves. Aizturēti divi vietējie iedzīvotāji un izņemti 22 tūkstoši cigarešu un gandrīz 20 litri nelegālā alkohola, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).Ludzas iecirkņa policijas darbinieki, veicot divu agrāk uzsāktu kriminālprocesu izmeklēšanu saistībā ar iespējamo akcīzes preču nelikumīgu apriti, noskaidroja, ka divās dažādās vietās Kārsavas novadā varētu būt iekārtotas nelikumīgās cigarešu un alkohola glabātuves.

Kriminālprocesu ietvaros minētajās vietās, Malnavā un Kārsavā, policijas aizdomas par nelikumīgām glabātuvēm apstiprinājās un kopumā tika izņemti gandrīz 22 tūkstoši dažādu marku cigarešu bez Latvijas Republikas (LR) akcīzes markām, kā arī gandrīz 20 litri nezināmas izcelsmes alkohola (degvīns un kandža).Saistībā ar notikušo policija pārbauda divus vīriešus, 1958.gadā un 1982.gadā dzimušus vietējos iedzīvotājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas