Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dienesta suns palīdz aizturēt zagļus

Daugavpils novada Naujenes pagastā alkohola zagļus palīdzēja atrast dienesta suns, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā (VP).

Naktī no 17. uz 18. augustu, Daugavpils novada Naujenes pagastā, kādam veikalam tika izsists logs un  nozagtas vairākas alkohola pudeles. Pēc informācijas saņemšanas zagļu meklēšanas pasākumos tika iesaistīts arī kinologa dienesta suns, kurš saodis zagļu pēdas un jau pēc neilga laika brīža palīdzēja noskaidrot precīzu garnadžu atrašanās vietu.

Jau pēc brīža policija bija klāt pie dzīvokļa durvīm, kur divi pamatīgi piedzērušies vīrieši baudīja veikalā nozagto dziru. Abi, 1974. un 1990.gadā dzimuši vīrieši, bijuši pamatīgā 3,5 promiļu reibumā. Abi agrāk ir vairākkārt tiesāti, bet vecākais šobrīd izcieš nosacīto sodu par iepriekš izdarīto noziegumu. Abi vīrieši ir aizturēti un ievietoti īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Savukārt Maltas pagastā kāds piedzēries autovadītājs nepakļāvās policijas norādēm apstāties un sāka bēgt. Policisti sāka viņu vajāt un, tā kā bēgošais apdraudēja satiksmes drošību, brīdinājumam tika šauts gaisā un pa bēgļa spēkrata riepām. Neilgi pēc tam automašīnu izdevās apturēt.

Automašīnas aizturēšanas brīdī pie stūres atradās 1966.gadā dzimis vīrietis, kurš bija 2,17 promiļu stiprā alkohola reibumā. Vēl divi pasažieri, kuri atradās salonā, arī bijuši acīmredzamā pamatīgā dzērumā. Vienam pasažierim izelpotajā gaisā konstatēts gandrīz trīs promiļu stiprs reibums. Policija veic lietas izskatīšanu un lemj par iesaistīto personu saukšanu pie atbildības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas