Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kaimiņš atsauc iesniegumu policijā; administratīvā lieta izbeigta

Valsts policija (VP) izbeigusi administratīvo lietvedību par iespējamo uzbrukumu Saeimas deputātam Arturam Kaimiņam (LRA) 13.decembra naktī Latvijas 1.rokkafejnīcā, jo deputāts iesniegumu atsaucis.

VP pārstāvis Toms Sadovskis apliecināja, ka VP no deputāta bija saņemts iesniegums par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu, taču tagad administratīvā lietvedība izbeigta, jo deputāts iesniegumu atsaucis.

Jau ziņots, ka Rīgas Pašvaldības policija (RPP) Kaimiņu 13.decembra naktī Latvijas 1.rokkafejnīcā aizturēja, pamatojoties uz izklaides vietas darbinieku ziņojumiem par sabiedriskās kārtības traucēšanu, aģentūru LETA iepriekš informēja RPP.

Pēc Kaimiņa aizturēšanas noskaidrots, ka saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmi personas brīvība nav aprobežojama, līdz ar to deputāts nekavējoties atbrīvots.

Sakarā ar to, ka abām konfliktā iesaistītajām pusēm - gan deputātam, gan izklaides vietas pārstāvjiem - bija pretenzijas vienam pret otru, lietas apstākļu noskaidrošanai deputāts nogādāts Valsts policijā.

Kaimiņš savukārt iepriekš apgalvoja, ka viņam uzbrucis Latvijas 1.rokkafejnīcas apsargs un esot pamats domāt, ka uzbrukums bijis saistīts ar parlamenta balsojumu, kurā politiķis iebildis pret Saskaņas ierosinājumu pareizticīgo Ziemassvētkus noteikt par brīvdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas