Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kontrabandu īsteno starptautiskā organizētā noziedzība

Muita pastiprina kontrabandas apkarošanu, mazinot arī iekšējos riskus – sarunā ar Guntaru Gūti pauž Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora vietnieks muitas jomā, Muitas pārvaldes direktors Raimonds Zukuls.

Top komentāri

sorry
s
Vajadzēja godātajam kungam uzprasīt, kad tad īsti šeit Muitas dienestu nodibināja. Kad 1996 atgriezos pēc ilgākas uzturēšanās tālā zemē, lidostā muitas nebija vispār - viņu vietā krimināla paskata purni muitnieku uniformās paši noteica muitas maksu pēc saviem poņaķijiem un lika to sev kabatā jūsu acu priekšā, kvītis dabiski neizsniedzot. Nu lūk - kurā brīdī tā banda pārvērtās par Eiropas līmeņa ierēdņiem, LOL???
ha, ha
h
Arī cilvēku kontrabandu ir starptautiskās organizētās noziedzības multimiljardu industrija, turklāt tās izpildītāji, vietējie sorosītu velkamisti, bauda varas institūciju klusējošu un pat atklātu atbalstu.
solon
s
Tranzīta kontrabandu, vairākumos gadījumu, visticamāk īsteno starptautiskie žuļiki, taču Latvijas mērogi tiem ir par mazu. Latvijas mērogos gan jau, ka strādā pašu bāleliņi. Un vada tos ne jau traktorists no Balviem. Ne par velti Latvijas valsts pārvalde ir atzīta par vienu no korumpētākajām eiropā...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas