Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krauklis: jaunais kadastra aprēķins ir brāķis, tas jāpārtaisa

Valsts nespēj izveidot sakarīgu sistēmu, nu saka, ka pašvaldībām ar atlaidēm esot iespēja šo nesakarīgo sistēmu uzlabot, bet arī tā nav, jo atlaidēm taču jābūt tiesiski pamatotām. Kā tu pamatosi, ka tikai tam iedzimtajam Jānim pienākas atlaide, lai arī pēc kadastra viņa zeme un mājiņa skaitās mežonīgi dārga tikai tāpēc, ka blakus ir miljonāru īpašumi? – intervijā Romānam Meļņikam saka Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Top komentāri

LEIŠKALNA FORMULA
L
Nekustamā īpašuma nodoklis Latvijā ir nenormāls un tās ir jāizvieto ar īpašuma lielumam proporcionālu un samērīgu īpašumus vienojošās infrastruktūras uzturēšanas un attīstības maksājumu.
TimotijsMakveins
T
Man vienmēr šķitis dīvaini vērot, kā valsts izdomā veidus savu pilsoņu pazemošanai. Jo visi šie īpašumu nodokļi un kadastrālie murgi patiesībā ir SODS PAR CENTĪBU. Ja tu dzīvo kā bomzis, tu esi vinnētājs, ja tu centies un uzlabo savus dzīves apstākļus - tevi soda ar palielinātiem nodokļiem! Vai tiešām šo absurdu neviens nav pamanījis?
robots
r
Cilvēks kurš knapi savelk galus,nespēs nomaksāt jauno nodokli,īpašums aiziet izsolē un nonāk par centiem šaurā savējo lokā.A ko darīt ja visi valsts īpašumi iztirgoti,savs bizness jāatdzīvina.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas