Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas ziņojumā par atbildīgu plāno minēt Ušakovu

Zolitūdes lielveikala Maxima traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisija šodien atbalstīja deputātes Ingunas Rībenas (Nacionālā apvienība Visu Latvijai-TB/LNNK) priekšlikumu galaziņojumā kā par traģēdiju politiski un morāli atbildīgos minēt arī Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu (Saskaņa) un Rīgas pilsētas būvvaldes vadītāju Ingusu Vircavu.

Komisija par galaziņojuma apstiprināšanu varētu balsot 12.oktobrī, šodien komisijas sēdē norādīja tās priekšsēdētājs Ringolds Balodis (NSL).

Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisija iepriekš bija atbalstījusi deputāta Artusa Kaimiņa (LRA) priekšlikumu galaziņojumā minēt par traģēdiju morāli atbildīgo vārdus - bijušo Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (Vienotība), bijušos ekonomikas ministrus Arti Kamparu (Vienotība) un Danielu Pavļutu, bijušos Ekonomikas ministrijas valsts sekretārus Anriju Matīsu (Vienotība) un Juri Pūci (Latvijas attīstībai).

Jau ziņots, ka 2013.gada 21.novembrī, iebrūkot lielveikala Maxima jumtam, dzīvību zaudēja 54 cilvēki. Zolitūdes traģēdija ir lielākā Latvijā kopš neatkarības atjaunošanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas