Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Medvedevs nomainīs Putinu partijas Vienotā Krievija priekšsēdētāja amatā

Pašreizējais Krievijas premjerministrs un topošais prezidents Vladimirs Putins otrdien paziņoja, ka grasās atkāpties no valdošās partijas Vienotā Krievija priekšsēdētāja amata, kuru turpmāk ieņems pašreizējais prezidents Dmitrijs Medvedevs. Putins partiju vadījis aizvadītos četrus gadus, vienlaikus ieņemot arī premjerministra amatu.

7.maijā Putins nodos prezidenta amata zvērestu, un Medvedevs kļūs par premjerministru, tādēļ būtu loģiski, ja Medvedevs ieņemtu arī partijas vadītāja posteni, skaidroja Putins.

"Mums ir izveidojusies tāda prakse, ka prezidents ir bezpartejiska figūra" tiekoties ar partijas vadību, norādīja Putins. "Konstitūcija gan neliedz viņam būt par kādas partijas biedru, taču pēc būtības prezidents ir saliedējoša persona, kas apvieno visus politiskos spēkus, visus valsts pilsoņus."

Jau ziņots, ka valdošās partijas reputāciju iedragāja decembrī aizvadītās Valsts domes vēlēšanas, kuras daudzi vēlētāji uzskatīja par negodīgām un pēc kurām Krievijā sākās plašas demonstrācijas. Putins jau decembrī centās distancēties no Vienotās Krievijas, izveidojot jaunu organizāciju - Viskrievijas Tautas fronti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits