Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Daugaviņam potītes savainojums

Traumas turpina vajāt Latvijas hokejistus Ziemeļamerikā. Pēc ripas trāpījuma pa slidu sestdienas AHL čempionāta spēli izlaida Binghemtonas Senators uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. «Spēlējot mazākumā, gūlos zem ripas un trāpīja man pa slidzābaku. Es jau baidījos, ka ir lūzums, taču ir tikai spēcīgs sasitums. Domāju, ka trešdien jau varēšu spēlēt,» telefonsarunā skaidroja Daugaviņš.

Ziemeļamerikas virzienā vērīgāk sākuši raudzīties Latvijas izlases treneri un jaunais ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš. Pasaules čempionātā Bratislavā valstsvienības vadītāji šopavasar cer uz NHL spēlējošā Kārļa Skrastiņa, kā arī AHL aizsarga Artūra Kuldas un uzbrucēja Kaspara Daugaviņa palīdzību. NHL kluba Filadelfijas Flyers aizsargam Oskaram Bārtulim pleca traumas dēļ sezona, šķiet, jau ir beigusies. Katrā ziņā līdz pasaules čempionātam Oskars vēl nebūs gatavs spēlēt. NHL kluba Kalgari Flames uzbrucējs Raitis Ivanāns joprojām nav pilnībā atlabis pēc oktobrī čempionāta pirmajā spēlē gūtā galvas savainojuma.

Skrastiņš sestdien atgriezās Dalasas Stars sastāvā pēc piecām izlaistām spēlēm. 19. marta spēlē ar Flyers viņam ar slidu pārgrieza augšstilbu. Stars zaudēja jau sesto spēli pēc kārtas (1:3 Kings) un sarežģīja situāciju cīņā par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā. Pēdējo astoto vakanci pēc sestdienas spēlēm aizņēma Čikāgas Blackhawks ar 92 punktiem, Stars bija 87 punkti. Naktī uz pirmdienu Dalasas komanda aizvadīja spēli Anaheimā ar Ducks. No Latvijas izlases skatpunkta Skrastiņa iespējamā palikšana ārpus play-off nebūt nav jāuzlūko kā labs scenārijs. Skrastiņš ir izteicies, ka valstsvienībai labprāt pievienotos, ja Stars izkristu Stenlija kausa izcīņas pirmajā vai otrajā kārtā, lai bez pauzes varētu paildzināt sezonu Bratislavā. Ja Dalasas klubam sezona beigsies pēc pēdējās regulārā čempionāta spēles 10. aprīlī, tad pastāv liela varbūtība, ka Kārlis sāk ārstēt sezonas gaitā iekrātās mikrotraumas un uz PČ nebrauc.

Nedēļas nogalē zaudēja arī Kuldas un Daugaviņa pārstāvētie AHL klubi. Patlaban izskatās, ka reālākās izredzes no treneru redzeslokā esošās Ziemeļamerikas trijotnes ir Bratislavā ieraudzīt Artūru Kuldu. Viņa pārstāvētais Čikāgas Wolves Rietumu divīzijā noslīdējis uz sesto vietu. Piektajā vietā esošajai Peorijai gan ir tikpat punktu. Iekļūšanai Kaldera kausa izcīņā Wolves laikam jau vajadzētu pietikt ar piekto vietu savā divīzijā, jo otrajā Rietumu konferences divīzijā ir par vienu komandu mazāk un ceturtajā vietā esošajam klubam Abbotsford Heat ir par četriem punktiem mazāk. Galvenā cīņā par play-off gan vēl tikai priekšā. Viss izšķirsies pēdējās trijās regulārā čempionāta spēlēs 8., 9. un 10. aprīlī.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Binghemtonas Senators pēc sestdienas spēles tuvākos konkurentus par iekļūšanu Kaldera kausa izcīņā Vorčesteras Sharks apsteidza par pieciem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Hokejs

NHL čempionāts
Rietumu konference
1. Canucks 113 punkti (79 sp.), 2. Sharks 101 (78), 3. Red Wings 100 (78), 4. Kings 96 (78), 5. Coyotes 96 (79), 6. Predators 95 (79), 7. Ducks 93 (78), 8. Blackhawks 92 (77), 9. Flames 89 (79), 10. Stars 87 (77), 11. Wild 82 (78), 12. Blue Jackets 81 (78), 13. Blues 80 (78), 14. Avalanche 66 (77), 15. Oilers 59 (78)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?