Cenšoties nomest svaru, jāpārskata arī savi ēdiena gatavošanas paradumi, kas kļuvuši par rutīnu paša virtuvē, taču nevilšus liek apēst vairāk. Piemēram, jāuzmanās, lai gatavošanas procesā nepārspīlētu ar eļļas lietošanu - lai gan olīveļļa ir veselīga, tā tomēr satur daudz kaloriju. Jācenšas nekrist galējībās ar porciju lielumu, bet ēdiena pārpalikumi pēc maltītes jānoliek prom no acīm - ja tie rēgosies turpat uz galda, tas mudinās tos ik pa brīdim paskrubināt. Gatavojot nevajadzētu pārlieku aizrauties ar ēdiena nogaršošanu, tāpat arī pārāk stingri pieturēties pie receptes. Treknākas sastāvdaļas nereti var aizstāt ar līdzīgiem, bet liesākiem produktiem.
Gatavošanas paradumi un tievēšana
Gatavošanas paradumi un tievēšana
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.