Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Straume - līderis, Mūrniecei kritiens uz leju Gros auto prognožu spēlē

Oktobris ir bijis neveiksmīgs iepriekšējā mēneša līderei Lindai Mūrniecei, prognozējot Dinamo spēļu rezultātus Gros auto prognožu spēlē. Iegūti tikai 5 punkti (kopā 11). Tāpēc Mūrnieces kundzei kopvērtējumā pagaidām pēdējā vieta. Tiesa, atpalicība no pārējiem nav nepārvarama - līdz LTV žurnālistei Karīnai Rubenei un Mārtiņa beķerejas direktoram Mārtiņam Kalniņam tikai 4 punkti. Kokteiļbāra Martini's šefpavārs Inards Straume no pēdējās vietas septembrī kļuvis par līderi pēc aizvadītajām oktobra spēlēm.

Rubene atzīst, ka regulāra kontaktēšanās ar Dinamo puišiem viņai ļauj optimistiski raudzīties nākotnē - play off komanda tikšot noteikti. Varot just, ka spēlētāji un treneris aizvien labāk saprototies, abām pusēm izdodas pārliecināt vienam otru par atsevišķām spēles niansēm un taktiku. Līdzīgu viedokli pauž Mārtiņš Kalniņš, kurš ir personīgi pazīstams ar daudziem komandas spēlētājiem. Visi kā viens atzīstot, ka Peka tiešām esot gudrs un zinošs treneris, bet galvenais - spēlētājus nešķirojot labajos un ne tik labajos, pareizajos un ne tik pareizajos. Treneris esot vienādi stingrs pret visiem, taču, iespējams, neesot tik spēcīgs kā Juliuss Šuplers psiholoģiskajā sagatavošanā. Šuplers labāk esot jutis komandas noskaņojumu, labāk uztaustījis, kad komandai dot atpūtu un kad kārtīgi nodzīt treniņos.

Visi uzrunātie prognožu spēles dalībnieki vienbalsīgi atzīst vilšanos leģionāru parādītajā spēles kvalitātē. Kalniņš norāda, ka tikai Frēdriks Varjs viņu priecējot - ne tik daudz ar savu rezultativitāti, bet ar spēju atrasties laukumā īstajā vietā, īstajā brīdī, paveikt daudz tā saucamo melno darbu.

Dienas ārzemju ziņu nodaļas vadītājs Juris Tihonovs pamanījis, ka komanda spēlē labi tajās reizēs, kad to vismazāk gaida, tāpēc prognožu izteikšanu drīzāk varot saukt par minēšanu, nevis racionālu nodarbi. Līdzīgi kā liela daļa līdzjutēju, arī Tihonovs ir izbrīnīts par Mārtiņa Cipuļa (ne)rezultativitāti. Aizvadītas jau 19 spēles, bet Mārtiņš ripu vārtos vēl nav iedabūjis. Atliek cerēt uz lielo atmošanos, līdzīgi kā pērn tas notika ar Lauri Dārziņu, kurš sezonas sākumā nekādi melno kaučuka gabalu nevarēja ielidināt vārtos, bet, kad pavērās, tad reta bija spēle, kad Lauris neiemeta.

Prognozētāju domas dalās, vai komanda iekļūs izslēgšanas spēlēs. Pietrūkstot stabilitātes un rezultatīvas leģionāru maiņas, lai droši par to varētu runāt. Pat sezonas sākuma izteiktais pastarītis - HK Vitjaz - uzlabojis sniegumu un ir reāls play off pretendents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Elektromobiļu īpašnieki lielāki piesārņotāji

Elektrības darbinātu automašīnu īpašniekiem patīk padižoties ar vides apziņu un dabai draudzīgiem pārvietošanās paradumiem. Taču Somijas zinātnieku pētījums sarūpējis pārsteidzošus rezul...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?