Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Visa dzīve - florbols

Vienā no populārākajiem Talsu sporta veidiem meistarību attīsta Alekss Siņkevičs (12), kurš florbolu sauc par visu savu dzīvi – treniņiem un prasmju slīpēšanai vienmēr tiks dota priekšroka. Nesen Alekss un Talsu NSS/Krauzers U12 komanda spēcīgā konkurencē uzvarēja Helsinki Floorball Cup turnīrā Somijā, bet kā savu nākotnes mērķi jaunais sportists izvirzījis došanos leģionāra gaitās.

Savulaik meklēju sporta veidu, ko spēlēt. Izmēģināju futbolu un basketbolu, līdz mamma ieteica iet uz florbolu. Tas man uzreiz padevās, iepatikās arī treneris un komanda. Tagad spēlēju jau piekto gadu.  

Mans pirmais un vienīgais treneris ir Mārtiņš Maķevics. Ļoti foršs un atbalstošs, bet reizē arī stingrs un prasīgs – slinkot pie viņa nevar. Trenējamies četras reizes nedēļā. Man patīk nodarboties tieši ar komandu sporta veidiem, izjust komandas garu un kopēju cīnīšanos vienam par otru.

Laukumā spēlēju aizsarga pozīcijā. To noteica treneris, bet man arī pašam patīk. Aizsargam nav aizliegts iet uzbrukumā un tad varu parādīt savu spēcīgo metienu, kas laukumā ir viena no manām lielākajām priekšrocībām.

Nākotnē vēlos izmēģināt spēlēšanu citās valstīs, ar florbolu redzēt pasauli. Florbols ir mana dzīve – ja treniņa laikā paredzēts kāds cits pasākums, vienmēr izvēlēšos iet uz treniņu. Ar bumbiņu daudz darbojos arī ārpus treniņiem.

Kad uz mirkli nolieku malā florbolu, man patīk ar draugiem spēlēt futbolu un braukāties ar riteni.

Sportā man nepatīk zaudējumi. Ja vēlies kļūt par labu florbolistu, ir nepieciešams darboties komandas interesēs, jābūt pacietīgam, izturīgam, draudzīgam un saprotošam, kad kāds kļūdās. Pērn tiku nosaukts par komandas labāko aizsargu, šosezon esmu viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem savā vecuma grupā Latvijā. Turklāt Talsu florbola komandām ir labākie atbalstītāji pasaulē!


Rakstu lasiet arī žurnāla Sporta Avīze marta numura! Žurnāla saturu gan drukātā, gan digitālā formātā iespējams abonēt mūsu jaunajā mājaslapā ŠEIT!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēlme pēc piedzīvojuma

Kaut arī visi viņi pat nav bijuši Porto pilsētā, ducis Latvijas spēlētāju šosezon veidoja vēsturē pirmās Portugāles hokeja komandas Porto kodolu, sacenšoties Spānijas čempionātā. Šis piedzīvojums a...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā