Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Sniegt motivāciju sportotājiem

Katru vasaru, atrodoties Latvijā, apmeklēju blakus Mūkusalas biznesa centram esošo sporta zāli TM Fighting Gym (Dēļu ielā 4d), jo tajā ir pozitīva aura, enerģija un apkārt esošie cilvēki rada ģimenisku atmosfēru. Tagad esmu iesaistījies sporta zāles vadībā. Augustā veicām rekonstrukciju un kopš septembra zāle sportotājiem pieejama ievērojami modernāka. Turpmāk sporta klubs būs pazīstams ar nosaukumu TM Gym.

Jāaiziet mājās laimīgam

Tā kā man šajā zālē ļoti patīk, sāku sadarboties ar līdzšinējiem vadītājiem un kopā ar brāli kļuvām par viņu partneriem. Pēc rekonstrukcijas uz moderno sporta zāli vairāk aicināsim bērnus, jo tur iespējams nodarboties arī ar boksu, džudo un citiem cīņas sporta veidiem, kā arī aerobiku un jogu. Protams, to visu savienosim ar hokeju. Būs pieejams pilns komplekts. Mūsu mērķis ir, lai klients mājās aizietu laimīgs un motivēts, ar vēlmi atgriezties. Ja cilvēkam ir liekais svars, palīdzēsim viņam sasniegt ko tādu, ko viņš pat nav iedomājies.

Šis nav bizness, bet vēlos vairot pozitīvismu. Esam spēruši tikai pirmo soli, mūsu plāni ir vēl lielāki, bet tos, ja viss izdosies, redzēsiet vēlāk.

Momentu netrūkst

Par nākamās sezonas komandu varu nesatraukties – palikšu Lausanne rindās Šveicē, jo pirms diviem gadiem noslēdzu trīs sezonu līgumu. Labi, ka tā, jo pašlaik pasaulē valda liela neskaidrība. Pavasarī, uznākot vīrusam, izslēgšanas turnīru tā arī neuzsākām, viss notika ļoti strauji. Komanda kādu brīdi mūs vēl turēja, bet nekas nenotika. Kad beidzot tikām atlaisti, nogulēju lidmašīnu, tāpēc ceļš mājās izvērtās daudz garāks – ar mašīnu devos cauri visai Vācijai un tālāk ar prāmi uz Igauniju.

Pagājusī bija interesanta sezona. Es nesametu tik daudz, cik pats gribēju, bet treneri man deva spēles laiku un iespējas bija. Tas ir pats galvenais. Ja vari radīt momentus, tātad kaut ko labu dari. Jāpārdzīvo ir tad, ja spēles laikā neuztaisi nevienu bīstamu epizodi. Man iespējas bija, vienkārši vajadzēja tās vairāk izmantot. Kā komanda arī nospēlējām pašvaki – mērķis bija iekļūt trijniekā, bet palikām sestie.

Šajā sezonā Lausanne sastāvā centīsies iekļūt arī mans brālēns Rihards Puide. Viņš uz Šveici aizbrauca vēl agrākā vecumā nekā es un ir izaudzis tur. Ļoti labi Šveices čempionātā spēlē arī cits jaunais Latvijas hokejists Deniss Smirnovs. Vienīgi žēl, ka Rihardam pagaidām vēl nav dota iespēja sevi parādīt Latvijas izlasē – kad es spēlēju Šveices otrajā līgā, mani izsauca vismaz uz izlases treniņiem, bet par viņu piemirsuši. Šveicē izaugušie Latvijas jaunie hokejisti ir interesanti – viņiem ir citāds stils, viņi ir tehniskāki, ar labāku slidošanas tehniku.

Cerams, ka pasaules čempionāts Rīgā nākamgad notiks. Gribētos uzspēlēt mājās. Šogad Šveicē plānotais čempionāts tika atcelts, bet domāju, ka šveicieši pārāk nepārdzīvo – viņi ātri samierinās ar visu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko ēst, lai neaizietu ar sirdi

"Lai ēdiens ir jūsu zāles, un jūsu zāles – jūsu ēdiens," esot teicis grieķu filosofs un medicīnas tēvs Hipokrāts. Vai to patiešām teica viņš, mēs nekad neuzzināsim, toties šajā vairāku...

Kaimiņu būšana

Eiropas un pasaules futbolā klubu sacensībās īpaši tiek izcelti tā saucamie derbiji jeb spēles, kurās satiekas principiāli un nesamierināmi konkurenti ar gadiem vai pat gadsimtiem ilgu vēsturi. T...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā