Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par airBaltic piedāvājumu izvēlēties blakussēdētāju liela interese visā pasaulē

Nacionālās aviokompānijas "airBaltic " jaunais pakalpojums, dodot iespēju pasažierim izvēlēties blakussēdētāju, ir guvis plašu rezonansi starptautiskajos medijos no Amerikas līdz Austrālijai,  informēja kompānijā.

Kā ziņots, airBaltic ir pirmā aviokompānija pasaulē, kas sākusi sniegt pakalpojumu, kas dod iespēju klientiem lidmašīnā sēdēt blakus pasažieriem ar līdzīgām interesēm vai ceļojuma noskaņojumu.

Tādi starptautiskie mediji kā CNN, News.com.au, Die Welt, Spiegel, Bild, Fox News un vairāki simti citu izdevumu un kanālu ir atzinīgi novērtējuši airBaltic jauno pakalpojumu, kas angliski nodēvēts par SeatBuddy. Pasaules mediju skatījumā airBaltic inovatīvo piedāvājumu klāstu ir papildinājis ar vēl vienu veiksmīgu un atzinīgi novērtētu pakalpojumu.

Lai tiktu piemeklēts visatbilstošākais blakussēdētājs, pasažieriem jānorāda to vēlamais "lidojuma noskaņojums", kā arī hobiji, intereses vai aktivitātes, kas norādītas sociālajos tīklos. Pasažieri, kuri vēlas koncentrēties uz darbu, var izvēlēties lidojuma noskaņojumu "Darbs", bet tie, kuri vēlas atrast jaunus darījumu partnerus, var izvēlēties — "Darījumu sarunas". Pasažieri, kuri dod priekšroku klusumam un nevēlas lidojuma laikā tikt traucēti, var izvēlēties lidojuma noskaņojumu "Atpūta".

Klientu informācija tiek apkopota drošā datubāzē, un visatbilstošākais blakussēdētājs, kurš pieejams tajā pašā lidojumā, tiek piemeklēts automātiski, neizpaužot pasažiera identitāti vai personas datus. Pirmie lidojumi, kuros tiks izmēģināta jaunā sistēma, notiks jūnija beigās.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses