Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

papildināta (13:49) - Abdulmuslimovs: Liepnieks ir tīrradnis un gribētu, lai tādi cilvēki vairāk pievēršas biznesam

Izmaiņas holdinga padomē stājušās spēkā no 16.februāra. Padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā arī turpmāk darbosies Rēzeknes Gaļas kombināta līdzīpašnieks Guntis Piteronoks, bet padomes locekļa amatā - zivju rūpnieks Andris Bite. Līdzšinējās padomes priekšsēdētājs Ē.Jēkabsons turpinās darboties holdinga padomē. _AB Holding _vienīgais valdes loceklis kopš holdinga nodibināšanas dienas - 2011.gada 14.janvāra - ir B.Abdulmuslimovs.
Polittehnologs Jurģis Liepnieks nomainījis bijušo iekšlietu ministru Ēriku Jēkabsonu čečenu diasporas Latvijā aktīvista un uzņēmēja Bislana Abdulmuslimova holdinga AB Holding padomes priekšsēdētāja amatā, liecina Firmas.lv publicētā informācija. 

"Jurģis Liepnieks ir tīrradnis un es gribētu, lai tādi cilvēki vairāk pievēršas biznesam. Viņš ir smalks filozofs un Latvijā ir maz tādu cilvēku," šādi portālam Diena.lv sacīja B.Abdulmuslimovs, taujāts par to, kādēļ holdinga padomē notikušas šādas pārmaiņas. 

Savukārt Ē.Jēkabsons veido kontaktus ar arābu valstīm, ASV un Āfriku, tādēļ viņam ir daudz jāceļo, savukārt J.Liepnieks vairāk esot "uz vietas", portālam Diena.lv atzina B.Abdulmuslimovs.

"Vēlos, lai Jurģis mazāk pievēršas politikai, ja tādus cilvēkus kā viņš ierauj intrigās, briljanta malas tiek apskādētas. Jurģis ātri domā un ātri pieņem lēmumums, Latvijā ir maz tādu cilvēku. Ticu, ka viņš būs labs biznesmenis," portālam Diena.lv norādīja B.Abdulmuslimovs.

Portālam Dierna.lv pagaidām nav izdevies sazināties ar J.Liepnieku. 

Daudznozaru holdinga sastāvā ieķlautie uzņēmumi ir savas nozares līderi ar lielu izaugsmes potenciālu, kas 2011.gadā nodrošināja 1300 darbavietas un līdz 100 miljoniem eiro lielu apgrozījumu, teikts holdinga mājas lapā publicētajā informācijā. "Mūsu stratēģiskais uzstādījums 2012.gadā - virzība uz koncernu ar vēl būtiskāku apgrozījuma pieaugumu ārpus Latvijas robežām, starptautiska kompetence un internacionāla darba dalīšana." Holdinga pamatdarbības saistītas ar gaļas, zivju un piena produkcijas ražošanu, taču darbojas arī dzīvojamo un komerciālo ēku būvniecību, drošības un apsardzes pakalpojumu sniegšanu starptautiskā mērogā, tūrismu, kā arī naftas produktu mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība, norādīds AB Holding mājas lapā.

(pievienotas 3.-5. rindkopa) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses