Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Bojājumi Tele2 tīklā apgrūtinājuši klientus, tomēr bijuši izdevīgi konkurentiem

Traucējumi mobilo sakaru operatora Tele2 tīklā samazinājuši vairāku portāla Diena.lv uzrunāto biznesa klientu darba apjomus, kā arī radījuši zaudējumus. Tāpat ceturtdien ievērojami pieaugusi interese par Tele2 konkurentu LMT un BITE sniegtajiem pakalpojumiem.

Taksometru pakalpojumu sniedzēja Lady Taxi direktora vietniece Marita Ozoliņa atzina, ka Tele2 tīkla traucējumu dēļ, esot ievērojami samazinājies izsaukumu skaits, bet darbs turpinājies, jo uzņēmumu izglābusi fiksētā telefona līnija. "Uzņēmumam ir radīti zaudējumi, bet šobrīd ir uzsāktas sarunas ar Tele2 par kompensāciju," sacīja M. Ozoliņa. Viņa arī norādīja, ka pagaidām nedomājot mainīt operatoru, tomēr, atkārtojoties līdzīgām situācijām, tiks domāts par šādu iespēju. Viņa arī atzina, ka uzņēmumā iespējams tiks ieviesta paralēla telefona līnija, lai firmas darbība turpmāk nebūtu atkarīga tikai no viena operatora.

Darbs tika apgrūtināts arī apsardzes sistēmu uzņēmumam GSM Apsardze, tomēr firmas pārdošanas daļas vadītājs vēl nevarēja pateikt, vai Tele2 tīkla traucējumi radījuši nopietnus zaudējumus. "Ja tīkla traucējumi būs radījuši kaut kādas problēmas, tad to mēs uzzināsim tikai nākamnedēļ," norādīja GSM Apsardze pārstāvis. Viņš arī sacīja, ka, izvērtējot problēmu apjomu, tiks lemts par operatora maiņu.

Tele2 tīkla traucējumi radījuši izdevīgu situāciju Tele2 konkurentiem – LMT un BITE. Ceturtdien tirdzniecības vietās visā Latvijā būtiski pieauga pārdoto priekšapmaksas karšu O!Karte skaits, portālam Diena.lv norādīja LMT preses sekretāre Sanda Purviņa. Tāpat iedzīvotāji aktīvāk interesējušies arī par LMT pastāvīgā pieslēguma iespējām. Pastiprinājās interese arī par BITE sniegtajiem pakalpojumiem, jo, kā atzina Bite Latvija mārketinga vadītāja Kristīne Britāne, priekšapmaksas kartes Bites karte aktivācijas cetrutdien salīdzinājumā ar trešdienu pieauga par 140%, savukārt pieslēgumi – gandrīz par pusi. Viņa arī norādīja, ka ceturtdien pieauga mobilo portāciju pieteikumu skaits no tiem cilvēkiem, kuri ar savu numuru vēlējās pārnākt uz BITE.

Jau ziņots, ka ceturtdien radušies traucējumi Latvijas mobilo sakaru operatora Tele2 centrālē Rīgā uz laiku pārtrauca sakarus arī vairāk nekā miljons Tele2 priekšapmaksas pakalpojumu lietotājiem Lietuvā un Igaunijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses