Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piecos reģionu centros uzsāk uzņēmējdarbības izglītības semināru ciklu skolēniem

Šodien startē Junior Achievement Latvia (JA Latvia) rīkotais tiešsaistes semināru cikls skolēniem un pedagogiem Jauno uzņēmēju skola 2021, kas norisināsies no 14. līdz 28. septembrim, kopā piecos Latvijas reģionos. Semināru laikā skolotāji un skolēni varēs uzzināt par izglītojošām uzņēmējdarbības programmām, iepazīties ar skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) veidošanas un attīstīšanas iespējām, uzzināt par jau veiksmīgi strādājošiem skolēnu mācību uzņēmumiem un uzklausīt dažādu biznesa ekspertu pieredzi.

Katra semināra dalībniekus ar saviem biznesa veiksmes stāstiem iedvesmos esošie uzņēmēji, SMU programmas dalībnieki atklās savu pieredzi un ieguvumus,  savukārt “JA Latvia” pārstāvji pastāstīs par iespēju uzsākt uzņēmējdarbību jau skolas laikā. Semināru laikā saņemt konsultācijas par sava uzņēmuma darbību un attīstību varēs esošie un topošie SMU programmas dalībnieki, kā arī būs iespēja apgūt dažādas ar uzņēmējdarbību un radošo domāšanu saistītas prasmes radošajā darbnīcā.

“JA Latvia” valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns norāda: “Ik gadu vērojam pieaugošu skolēnu interesi un vēlmi iesaistīties un apgūt uzņēmējdarbības prasmes jau skolas laikā.  SMU programma ir pierādījusis sevi praksē.  Jau 30 gadus varam lepoties ar tās dalībnieku veiksmes stāstiem, kas pēc skolas attīstījušies par pelnošiem biznesiem ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās.  Daloties ar šiem stāstiem un dodot iespēju šī brīža skolēniem uzrunāt dažādus biznesa līderus un uzņēmējus, mēs ceram vēl vairāk rosināt to interesi iesaistīties praktiskā uzņēmējdarbībā un izmēģināt savas spējas jau tagad.  SMU pilnībā atbilst kompetenču izglītības pieejai un noteiki ir viens no veiksmīgākajiem praktiskās izglītības piemēriem Latvijā".

Plašāka informācija un pēdējā iespēja skolotājiem un skolēniem pieteikties dalībai semināros atrodama jalatvia.lv mājaslapā.

Semināru cikls “Jauno uzņēmēju skola 2021” tiek organizēts LIAA projekta Inovāciju motivācijas programma ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība, kā arī pateicoties ilggadējā partnera Swedbank Latvia atbalstam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses