Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Revertas valdes locekļa pienākumus sāks pildīt Ruta Amtmane

No šodienas AS Reverta valdes locekļa amata pienākumus sāks pildīt uzņēmuma līdzšinējā Juridiskās direkcijas vadītāja Ruta Amtmane, nolēmusi Revertas padome.

Amtmane būs atbildīga par Juridiskās direkcijas darbu, iepriekš informēja Revertas Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja Marita Ozoliņa-Tumanovska.

Amtmane sevi pierādījusi kā augsti profesionālu un atbildīgu speciālisti, sacīja Ozoliņa-Tumanovska.

Amtmanes darbības lauks ir plašs un aptver tādas jomas kā uzņēmuma korporatīvā pārvaldība, juridiskais atbalsts, tiesvedības un citas. Atbilstoši labas korporatīvās pārvaldības praksei amatpersonu izvēlē, kā arī nolūkā nodrošināt darba procesu nepārtrauktību, amata kandidāts tika virzīts no Revertas esošo darbinieku vidus.

Par kandidāta izvēles galvenajiem kritērijiem tika izvirzītas amata pretendenta profesionālās zināšanas, pieredze un spēja strādāt izteikti sarežģītās un specifiskās situācijās, kas raksturīgas darbā ar problemātisko aktīvu pārvaldīšanu.

Amtmane darbu Parex bankā, tagadējā Reverta, sāka 2010.gadā, ieņemot Juridiskā atbalsta direkcijas vadītāja vietnieces amatu. 2011.gadā Amtmane tika iecelta par Juridiskā atbalsta direkcijas vadītāju. Amtmanes profesionālo karjeru raksturo atbildīgi amati Latvijas banku sektorā vairāk nekā 12 gadu garumā, tostarp pildot gan Juridiskās pārvaldes vadītājas pienākumus DNB bankā, gan valdes priekšsēdētājas amata pienākumus SIA DNB līzings.

Kā ziņots, Amtmane Revertas valdes locekļa amatā tika ievēlēta, jo iepriekšējais valdes loceklis Juriju Adamoviču šo amatu atstāja. Viņš izlēmis pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus ārpus Latvijas robežām.

Kā ziņots, šā gada 10.maijā Parex banka sāka strādāt ar jaunu zīmolu - Reverta. Jaunais zīmols atspoguļo uzņēmuma statusa maiņu, no kredītiestādes kļūstot par profesionālu problemātisko aktīvu pārvaldītāju.

2011.gada 28.decembrī Parex ārkārtas akcionāru sapulce nolēma labprātīgi atteikties no bankai izsniegtās kredītiestādes licences.

Reverta šā gada pirmajā ceturksnī strādājusi ar 7,6 miljonu latu zaudējumiem, liecina uzņēmuma sniegtā informācija NASDAQ OMX Riga. Revertas saimnieciskā darbība noritējusi saskaņā ar restrukturizācijas plānu. Zaudējumus pamatā veido divas pozīcijas: uzkrājumi nedrošajiem parādiem un procentu izdevumu pārsniegums pār procentu ieņēmumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses