Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Tele2 zaudējumi sakaru pārtraukuma dēļ būs vairāki simti tūkstoši latu

Mobilo sakaru operatora Tele2 zaudējumi sakaru pārtraukuma dēļ būs vairāki simti tūkstoši latu, atzina uzņēmuma komercdirektors Jānis Spoģis.

"Zaudējumu summa pašlaik vēl tiek precizēta, taču tie būs vairāki simti tūkstoši latu," viņš sacīja.

Pēc Spoģa teiktā, patlaban notiek avārijas izmeklēšana, turklāt Tele2 sācis arī īstenot pasākumu plānu, lai līdzīgus notikumus nākotnē pilnībā izslēgtu. "Mūsu klienti var būt droši par sakariem," uzsvēra uzņēmuma komercdirektors.

Viņš pastāstīja, ka 14.jūlijā klimata uzturēšanas sistēmas avārijas un tai sekojošā īssavienojuma un pārkaršanas dēļ pulksten 14.30 no ierindas izgāja taisngriežu sistēma, kas nodrošina centrāļu barošanu ar 48 voltu spriegumu. "Temperatūras signalizācija nostrādāja ar aizturi, par ko esam pieprasījuši paskaidrojumus klimata sistēmas piegādātājam," uzsvēra Spoģis.

Uzņēmuma komercdirektors norādīja, ka avārija nebija saistīta ar Latvijas energokompānijas Latvenergo nodrošināto elektropiegādi. "Ģeneratora ieslēgšanās neatrisināja situāciju, jo tas ražo 220 voltu spriegumu, kas jāpārveido taisngriežos, lai nodrošinātu centrāles ar elektrobarošanu," paskaidroja Tele2 pārstāvis.

Kopš 14.jūlija pulksten 17.30 centrāļu darbība tika atjaunota, un piektdienas rītā visi pakalpojumi strādāja ierastā režīmā.

Lai kaut nedaudz atlīdzinātu klientiem par neērtībām, sestdien, 16.jūlijā, un svētdien, 17.jūlijā, visā Tele2 tīklā tiks nodrošinātas bezmaksas sarunas un īsziņas. Tas attieksies gan uz priekšapmaksas karšu Zelta zivtiņas lietotājiem, gan Tele2 klientiem. Savukārt Tele2 biznesa klientiem sarunas un īsziņas būs par brīvu arī pirmdien, 18.jūlijā.

Spoģis sacīja, ka Tele2 klientu skaits šajās dienās ir stabils. "Katru dienu ir redzama neliela kustība – kāds izvēlas mūsu pakalpojumus, kāds no tiem atsakās. Tas ir dabisks process, un šajās dienās izmaiņas nav novērotas. Pašlaik mūsu darbs ir orientēts uz to, lai klientiem nodrošinātu stabilus un kvalitatīvus sakarus, kā arī atrisinātu visus viņu jautājumus," viņš norādīja.

Jau vēstīts, ka 14.jūlija pēcpusdienā vairākas stundas nedarbojās Tele2 tīkls.

Tele2 ir Latvijas mobilo sakaru operators, kas ietilpst Zviedrijas koncernā Tele2. Latvijas Tele2 ir vairāk nekā viens miljons klientu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tirgus mostas no murkšķa dienas

Aprīlī pircēji Latvijā sākuši pieņemt atliktos lēmumus par mājokļu iegādi, bet mājokļu pārdevēji biežāk akceptē piedāvājumus samazināt cenas, liecina Latio jaunākais Mājokļu pircēju pārliecības inde...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses