Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ventspils ostā kravu kritums teju uz pusi

Jaunākie dati par kravu apgrozījumu Latvijas lielākajās ostās liecina, ka visdramatiskākais apgrozījuma kritums joprojām vērojams Ventspils ostā, kur pārkrauto kravu apjoms jau otro mēnesi pēc kārtas ir par 40% mazāks nekā gadu iepriekš. Lai gan kravu apgrozījuma kritums vērojams arī Rīgas un Liepājas ostās, tomēr starpība ir ievērojami mazāka, attiecīgi kritums par 25,2% un 14,5% mazāk, salīdzinot ar kravu apgrozījumu pērn četros mēnešos.

Top komentāri

niknais
n
Pirms trīsdesmit gadiem viens bārdains mēsls paziņoja, ka nekas nav jāražo, mēs būsim tilts starp austrumiem un rietumiem. Ar milzu naidu metāllūžņos tika sagriezta Latvijas industriāla mantojuma 100 gadu pieredze. Tagad viens beztiesiskuma kareivis, zīmīgi, ka no tās paša latvijas bezceļa komandas, šodien piebeidz transporta nozari... Nu ko, brīvi, pastalās, varam dziedāt un diet - pidrallā, pidrallā!
VVZ
V
Te nu liels paldies Bordānam un Jurašam! Lai aizbrauc uz ASV vēlreiz, un kritums būs līdz apaļai nullei. No malas visa šitā valdības rosīšanās atgādina rokas pulksteņa ROLEX remontu uz netīras kolhoza mehānisko darbnīcu grīdas, izpildītāji ir kalējs un viņa māceklis, instrumenti- veseris un cirtnis, un padomus no malas sniedz iereibis vetfeldšeris. Un tas ir ne tikai par ostām, bet praktiski par jebkuru jautājumu. Kur laiž iekšā nagus, tur sākas ziepes.
Tā ir
T
vēl viena Latvijas "patriotu" cūcība. Vai uzvārds bordāns celies no vārda bordelis?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses