Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vidzemes prioritāte ir sakārtoti ceļi

Vidzemes reģiona prioritātes turpmākajiem gadiem ir autoceļu tīklu uzlabojumi un pakalpojumu pieejamība iedzīvotājiem, reģiona pārstāvji pauda trešdien, 13.jūnijā Cēsīs notiekošajā Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes sēdē, izvērtējot Nacionālā attīstības plāna 2014.-2020. gadam izstrādi.

Ir jādomā par prioritizēšanu, par to, kas ir svarīgs šajā mirklī un jāfokusējas uz pašu nepieciešamāko reģionam, uzsver Pārresoru koordinācijas centra vadītājs Mārtiņš Krieviņš un Cēsu novada domes priekšdēdētāja vietnieks Jānis Rozenbergs, norādot, ka Vidzemes pašvaldību vadītāji par viens no galvenajiem reģiona attīstības virzieniem uzskata ceļu infastruktūras uzlabošanu no pagastu uz novadu centriem.

Tāpat nozīmīga esot maksimāla pakalpojumu tuvināšana iedzīvotājam. "Vidzemnieks vēlas saņemt pakalpojumus pienācīgā kvalitātē pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai", norādījuši klātesošie sēdes dalībnieki.

"Vidzemes plānošanas reģions, pārstāvot iedzīvotāju intereses, Nacionālā attīstības plāna izveidei ir iesniedzis 82 priekšlikumus par reģiona attīstības iespējām. Tas parāda reģiona aktivitāti, definējot Vidzemes prioritātes," stāsta Vidzemes plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Guna Kalniņa - Priede.

Nacionālais attīstības plāns nosaka Latvijas galvenos attīstības virzienus turpmākajiem septiņiem gadiem.Tā pirmā redakcija tiks publiskota piektdien, 15. jūnijā, mājas lapā www.nap.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses