Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Gribas mainīt attieksmi pret dzīvi Latvijā. Saruna ar Tomu Kreicbergu

Ar Tomu Kreicbergu – finanšu nozares speciālistu un rakstnieku, kas savu karjeru sācis Volstrītā – divās lielās investīciju bankās Ņujorkas reģionā, bet kopš 2011. gada dzīvo un strādā Latvijā un pašreiz, būdams licencētas ieguldījumu pārvaldes sabiedrības Indexo izpilddirektors, cīnās par modernu, zemu izmaksu 2. pensiju līmeņa tirgu – sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

nez nez
n
Jā, patiešām, kā tie eņģeļi tādus velnus savēl saeimā, ka pēc tam nevienu nevar atrast, kas par Zīgeristu (Zatleru, Kaimiņu) būtu balsojis?
xxx
x
Ja nebūtu lasījusi viņa grāmatu, teiktu - "ok, neko jau nu tāaadu nepateica, daudzi tā domā", bet zinot sasniegto un sajūsminoties par rakstu darbiem: ceru, ka viņš nesalūzīs un būs vien no mūsu sabiedrības balstiem
Margarēta
M
Negribas būt māņticīgai, bet, kad iepriekšējoreiz varas partijas veidoja pozitīvisma kampaņu, cik viss jau ir super duper un cik labi tik vēl tūlīt būs, sekoja pamatīga krīze. Tagad arī mēs palēnām tiekam kaut kam tādam gatavoti? Latvija ir valsts kā valsts. Provinciāla, lielā mērā postsovjetiska, ar ļoti noslāņotu, provinciālu sabiedrību, lielu nabadzīgo iedzīvotāju un nabadzības riskam pakļauto skaitu. Ar sliktu infrastruktūru, birokrātiskām, slikti funkcionējošām valsts iestādēm, korupciju (vairs ne ielu līmenī, kad policistam jādod piecītis, nē, tur mēs vairs neesam, bet augstākajos līmeņos, iepirkumos utt. korupcija ir šaušalīga), padebīlām, atvainojiet, valsts augstākajām amatpersonām, kuru runas bez sarkašanas un ieraušanas pirms drosmei nav iespējams noklausīties. Ir jomas, kur varēja būt arī sliktāk, bet ir tādas (OIKputra, maksātnespējas admini, likumprojektu bremzēšana Saeimā ar to, ka deputāti vienkārši neatnāk, lai gan saņem algu, rindas medicīna), ka sliktāk nav kur.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Leiena: Krievija fokusē hibrīduzbrukumus pret Somiju

Krievija tagad fokusē savus hibrīduzbrukumus pret Somiju, izmantojot nelegālos imigrantus, lai destabilizētu šo valsti, piektdien paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē