Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Tas, ka ir izaugsme, nenozīmē, ka varam vairāk tērēties. Šis ir tas brīdis, kad jāmēģina veidot uzkrājumu, jāatsakās no kādiem tēriņiem un jāveido rezervīte sliktākiem laikiem, uzskata iepriekšējā finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

Kāpēc populismam naudas nepietiks

Pagaidu budžetu Eiropas Komisijā atzina par labu. Atrunas, ka nav naudas, es teiktu, ir vecas kā pasaule. Ja nevar vai negrib pildīt savus solījumus, tad mēģina vainot iepriekšējos – saka Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Top komentāri

mg
m
Kāda jēga no tā, ka ceļ visu laiku akcīzi, no tās aug valsts budžets, ja gada beigās budžetā radušos pārpalikumu nevis atstāj nākamajam gadam un algu pielikumam tiem pašiem skolotājiem, mediķiem, bet vieglu rokā izdaļā baznīcām, Lembes pilsētas mūziķenēm un rallijam.... Kāda jēga no valsts akciju sabeidrībām, ja vas Latvijas Valsts Meži peļņa nonāk nevis budžetā un medicīnā, algās, pabalstos, pensijās, bet .... tiek iegrūzta marginālā projektā Daugavas krastā (Likteņdārzs)? Problēma aizvien ir nesaimnieciskums, nesaimnieciska apiešanās ar valsts līdzekļiem. Gan 100gade bija nesaimnieciskuma paraugstunda, gan tas, kā un kur tiek tērēts budžeta pārpalikums, kam novirzīta valsts un pašvaldības uzņēmumu peļņa... Nesaimnieciskums ir Latvijas valdības pamatpazīme kopš pirmsākumiem. Jau kopš 1918. gada. Diemžēl. Un tāpēc esam tur, kur esam, nevis tur, kur varējām būt.
Pašrūnīšanas piemērs
P
Vai viņa būdama pie šprices domāja, ka "tas, ka ir izaugsme, nenozīmē, ka varam vairāk tērēties. Šis ir tas brīdis, kad jāmēģina veidot uzkrājumu, jāatsakās no kādiem tēriņiem un jāveido rezervīte sliktākiem laikiem?"
VVZ
V
Šahiste ir izveidojusi situāciju, kad vairāk kā 60 tūkstoši algoto strādnieku pret savu gribu kļūs par nodokļu parādniekiem, pateicoties viņas "nodokļu reformai". Ellē viņai ir rezervēts īpašs katls. Šahistes lēmumi rada naidu pret valsti un tas apdraud valsts turpmāku pastāvēšanu. Nu nav normāli, ja katram sētniekam ir jābūt savam personīgajam grāmatvedim un datoram ar pieeju EDS!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē