Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pulksten 23 pēc Londonas laika

Visaptverošs nākotnes attiecību līgums starp Apvienoto Karalisti un ES būtu jāpieņem līdz vasaras vidum, lai dalībvalstis to paspētu ratificēt, intervijā Jolantai Plaukai norāda Latvijas vēstniece Lielbritānijā Baiba Braže

Top komentāri

???
?
Kad Latvijai būs divpusējo attiecību līgums ar Lielbritāniju par tirdzniecību, aizsardzību? Ko guļ Ārlietu ministrija, kad sāksiet strādāt, Rinkēvič? Re, Igauņi jau gatavi parakstīt! Par ko Ārlietu ministrijas klerkiem mēs maksājam tās lielās algas, ko?
VVZ
V
Visvairāk britus tracināja tas, ka ap 60% visu GB likumu noteica nevis paši briti, bet ES, un briti 71 reizi iesniedza iebildumus, kas tika ignorēti. Otrais faktors- briti ES iemaksāja stipri vairāk nekā saņēma. Treškārt- šķidrās ES robežas un nelegālie imigranti. Un šo sarakstu var turpināt vēl un vēl. Briseles tupie birokrāti nekādus secinājumus nav izdarījuši, un turpina augstprātīgo politiku, kurai nu jau pievienojies ekofašisms (grētisms). Tas ir ES beigu sākums- britiem sekos gan grieķi, gan ungāri, gan poļi.
Davis
D
Visa ES institutūcija ir demokrātijas simulācija. Eiropas Komisija ir tipiska PSRS CK tipa pārstāvniecības, kas sastāv no savās valstīs nepopulāriem bijušiem premjeriem, kam vajadzīgs jauns darbs-Dombrovskis, Duda, Berosso, utt-, kurus pat neievēl bet nozīmē slēgtās sanāksmēs, un galvenos likumus, tās saucamās direktīvas un regulas pieņem EK, nevis Eiropas parlaments. Lielākas vinnētājas ES ir Vācija, Francija un Luksemburga kura saņem 700% dotācijas no ieguldījumiem un tehniski iznīcina mazo uzņēmumu un vietējo ražošanu Austrumos: Latvija, Rumānija, Lietuva, Bulgārija, utt. Briti ir malači, Eiropas tehnokrāti vēl joprojām to nesajēdz. Vēlu visiem latviešiem, kas ir UK, pieņemt Britu pilsonību
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē