Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Eiropa

Lufthansa vienojas ar stjuartiem par algu palielināšanu

Vācijas nacionālā lidsabiedrība Lufthansa panākusi vienošanos ar arodbiedrību par stjuartu algu palielināšanu, tādējādi atrisinot pēdējo no nozīmīgajiem darba strīdiem Vācijas aviācijas nozarē, kuras darbību ietekmējuši vairākkārtēji strādājošo streiki.

Vairāk nekā 80% ukraiņu turpina ticēt uzvarai pār Krieviju

Neraugoties uz neveiksmēm frontē, vairāk nekā 80% Ukrainas pilsoņu vēl arvien ir pārliecināti, ka tiks gūta uzvara pār Krieviju, un 59,5% no aptaujātajiem nelokāmi tic uzvarai, liecina Kijivas Razumkova institūta trešdien paziņoti aptaujas rezultāti.

ES Tiesa atceļ sankcijas Fridmanam un Avenam

Eiropas Savienības Tiesa (EST) trešdien apmierināja miljardieru Mihaila Fridmana un Pjotra Avena prasības atcelt viņiem 2022.gada 28.februārī noteiktās Eiropas Savienības (ES) sankcijas.

No 17 krievu trieciendroniem ukraiņi notriekuši 14

No 17 krievu trieciendroniem Shahed, kas naktī uz trešdienu tika raidīti uz Ukrainu, ukraiņu karavīri iznīcinājuši 14, pavēstīja Ukrainas Gaisa spēki. Iznīcinātas arī divas krievu spārnotās raķetes H-59.

Bērboka: Putins grib Harkivu "nobombardēt līdz ar zemi"

Krievijas diktators Vladimirs Putins grib Harkivu nobombardēt līdz ar zemi, otrdien brīdināja Vācijas ārlietu ministre Annalēna Bērboka, mudinot starptautisko sabiedrību aktivizēt centienus, lai nodrošinātu Ukrainai pretgaisa aizsardzības līdzekļus.