Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Cepti jaunie kartupelīši

Sastāvdaļas: 1 kg nelielu jauno kartupeļu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 2 ķiploka galviņas, 1-2 tējkarotes svaiga rozmarīna, 1/4 tējkarotes sāls, malti melnie pipari pēc garšas.

1. Kartupelīšus noskalo, notīra un pārgriež uz pusēm. Ķiploka daiviņas saspiež un smalki sakapā. Rozmarīnu arī sakapā.

2. Kartupeļus liek bļodā, apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno olīveļļu, rozmarīnu un ķiplokus. Visu apmaisa, līdz kartupeļi ir vienmērīgi pārklāti.

3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kartupeļus vienā kārtā liek uz cepamplāts un cep apmēram 40 minūšu - kamēr kartupeļi mīksti un apbrūnējuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko