Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Gardie, sāļie biezpiena kēksiņi brīvdienām

Gardie, sāļie biezpiena kēksiņi brīvdienām.

Sastāvdaļas: 160 g biezpiena, 60 g rīvēta parmezana siera, 60 g kviešu miltu, 160 g mandeļu miltu, 1 ēdamkarote cepamā pulvera, 1/4 ēdamkarotes sāls, 4 olas, 3 ēdamkarotes ūdens, 40 g smalki sagriezta bekona, 120 g asa Čedaras siera, 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu.

Pagatavošana:

1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2. Bļodā labi samaisa biezpienu, parmezanu, kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri, sāli, olas un ūdeni. Pēc tam iejauc bekonu, Čedara sieru un lociņus.

3. Silikona kēksiņu formas ieziež ar olīveļļu. Mīklu sadala pa sešām formiņām. Cep kēksiņus 25-30 minūšu, līdz tie apbrūnējuši. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko