Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Baltijas pērlē aktrise Anna Mihalkova un režisore Anna Parmasa prezentēs filmu Šķirsimies!

Festivālā Baltijas pērle kinoteātrī Splendid Palace, 21. septembrī plkst. 16:50 aktrise Anna Mihalkova un režisore Anna Parmasa tiksies ar skatītājiem un prezentēs savu filmu Šķirsimies!, informēja festivāla pārstāvji.

Komēdija par ģimenes dzīvi Šķirsimies! saņēma skatītāju simpātiju balvu un tika atzīta par smieklīgāko un dzirkstošāko darbu šī gada festivālā Kinotaurs, Krievijā, ka arī saņēma balvu par labāko debiju un scenāriju. Neticami spilgtais, sulīgais, humorpilnais un dzīvespriecīgais stāsts par mīlestību un vilšanos graciozi manevrē no muļķīgas intimitātes līdz atklātai ironijai, no izmisuma līdz farsam.

Slavenas aktrises Annas Mihalkovas kontā ir vairāk nekā sešdesmit kino lomas, tai skaitā spilgti sieviešu raksturi, ko Anna Parmasa veidojusi speciāli viņai. Vien pāris dienas atpakaļ Mihalkova saņēmusi prestižo Krievijas tautas mākslinieces titulu.

Anna Parmasa guva plašu atpazistamību ar grupas Ļeņingrada kulta klipiem (Eksponāts, Ekstāze un citi), godalgotiem scenārijiem Avdotjas Smirnovas filmām 2 dienas (2011), Kokoko (2012) un noveli Meitenes, kas tika iekļauta filmā Pēterburga. Tikai ar mīlestību (2016).

“Neesmu uzņēmusi filmu par sieviešu atbrīvošanos, bet gan par sievieti, kura vēlas justies laimīga. Mana filma nebūt neaicina iziet demonstrācijās par dzīvi bez vīriešiem. Vienkārši mana varone dotajā, konkrētajā brīdī jūtas laimīga, būdama viena pati. Tas arī ir iespējams... Kino man pats svarīgākais ir cerība. Tāpēc vislielākā veiksme būs tad, ja skatītāji pēc manas filmas noskatīšanas varēs sev pateikt: “viss būs labi”, un atgriezties mājās labā garastāvoklī. ” – atzina Anna Parmasa. Tagad Rīgas pirmizrādes skatītāji par to varēs pārliecināties paši.

Festivālā Baltijas pērle filma Šķirsimies! tiks demonstrēta seansos 21 un 25. septembrī. Uz radošo tikšanos un filmas pirmizrādi biļetes iespējams iegādāties tikai Splendid Palace kinoteātrī.

Festivāls Baltijas pērle notiks no 19. līdz 25. septembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja