Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ziemassvētku koncerts un Londonas labākās izrādes uz Kino Citadele ekrāna

Uz Rīgas kinoteātra Kino Citadele ekrāna tiks demonstrēta populārā vijolnieka Andrē Rjē Ziemassvētku koncertfilma un pēdējā laika labākās Londonas teātru izrādes.

Sestdien, 19. novembrī, plkst. 19 Kino Citadele varēs noskatīties koncertfilmu Ziemassvētki ar Andrē. Tajā skanēs populārākās Ziemassvētku melodijas un citi opusi, kurus nīderlandiešu vijolnieks un diriģents Andrē Rjē izpildīs ar paša dibināto Johana Štrausa orķestri.

Skatītājus, kuru vēros šo koncertu kinoteātros, Andrē Rjē ielūgs uz savu dzimto pilsētu, lai kopīgi aplūkotu Māstrihtu Ziemassvētku noskaņās, kā arī sniegs interviju tiešraides vadītājai Šarlotei Hokinsai. Savukārt pats koncerts tika ierakstīts 2015. gada decembrī.

Andrē Rjē ir valšu un crossover karalis, viens no komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem pasaulē, kurš izpilda klasisko mūziku, valšus, fragmentus no operām, operetēm, mūzikliem un piedāvā humoristiskas etīdes.

23. novembrī plkst. 18 Kino Citadele tiks demonstrēts Londonas Bārbikena teātrī 2015. gadā iemūžinātais Viljama Šekspīra Hamleta iestudējums ar Benediktu Kamberbeču titullomā. Izrādes režisore – Lindsija Tērnere.

7. decembrī plkst. 19 būs skatāma vēl viena izrāde ar Benediktu Kamberbeču – ievērojamā britu režisora Denija Boila 2011. gadā Londonas Nacionālajā teātrī iestudētais Frankenšteins. Iestudējums bija unikāls ar to, ka aktieri Benedikts Kamberbečs un Džonijs Lī Millers pārmaiņus atveidoja galvenos varoņus. Seansā 7. decembrī Benedikts Kamberbečs būs radības lomā, Džonijs Lī Millers – Viktora Frankenšteina lomā.

21. decembrī plkst. 18 varēs noskatīties izrādes Neitrālā zona/No Man’s Land ierakstu. Harolda Pintera lugu iestudējis režisors Šons Matiass – šo iestudējumu Londonas teātrī Wyndham’s var apmeklēt līdz 17. decembrim. Galvenajās lomās – leģendārie skatuves mākslinieki Īans Makelens un Patriks Stjuarts. Pēc izrādes beigām – intervija ar aktieriem un režisoru Šonu Matiasu.

Informācija: www.forumcinemas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja