Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Baltijas pērlē demonstrēs Prigunova filmu Glamūra gals

Starptautiskajā kinofestivālā Baltijas pērle būs iespēja noskatīties režisora Romāna Prigunova filmu, ko Krievijā rādīs tikai novembrī – _Духless. Glamūra gals._Filmas producents Fjodors Bondarčuks piedāvā spraigu stāstu par glamūra dzīves aizkulisēm. Pārsteidzošā kārtā šajā filmā attēloti vairāki notikumi, kuri tikai beidzamajos mēnešos satraukuši lielvalsts sabiedrību.

Šis ir vienīgais krievu hīts, kuru uzņēmusies izplatīt amerikāņu kompānija Universal. Galvenajā lomā – kino uzlecošā zvaigzne Daņila Kozlovskis (Spiegs, Garpastum, Mēs no nākotnes, seriāls Sasisto lukturu ielas).Modīgi klubi, prestiži biroji, šiki automobiļi, slēgtas ballītes, narkotikas, alkohols, meitenes jebkurai gaumei, cilvēki no Forbes sarakstiem, rindas bāros. Maskavā rit 21. gadsimts. Makss ir 30 gadus vecs topmenedžeris. Viņš ir izskatīgs, veiksmīgs un bagāts. Tipisks skrējējs maratonā, kura devīze skan "Ņem no dzīves visu!". Galvenais nav uzvara, bet piedalīšanās. Nav laika apstāties un aizdomāties, jo ātrums ir pārāk liels, vilinājumu pārāk daudz. Tāpat vien, joka pēc, viņš kopā ar savu draugu kļūst par jauna naktskluba līdzīpašnieku, uzsāk mīlas dēku ar modeli un kļūst par dzeltenās preses reportāžu galveno varoni. Viņš ir īsts valdnieks savā dzīves telpā. Vismaz pats par to pārliecināts. Pārlieku pārliecināts.

Духless. Glamūra gals ir Sergeja Minajeva bestsellera ekranizācija - veltījums paaudzei, kuras pārstāvji dzimuši no 1970. līdz 1976. gadam. Tik daudzsološai un tik perspektīvai. Tās starts bija žilbinoši spožs, bet tālāk sekoja vien drausmīgā pakāpē izniekoti laiks, spēks un prāts.

Filmu Духless. Glamūra gals dēvē par Dolce vita Maskavas stilā, Krievu buržuāzijas diskrēto šarmu, kā arī par Begbedera 99 franku asās satīras un Saldā novembra paraugmelodrāmas savijumu. Vieni filmu kritizē par dīkās klubu dzīves propagandu, citi – par piespēlēšanu jauniešu art-epatāžai (grupā Kraski viegli atpazīt Pussy Riot, lai arī filma tika uzņemta pusgadu pirms viņu akcijas).

Kā pastāstīja Baltijas pērles rīkotāji, pamatnosacījums ir īpaši drošības pasākumi filmas seansu laikā Rīgā, tādēļ filmas demonstrēšanas laikā 15. un 16. septembrī uzturēsies īpaša apsardzes brigāde no Maskavas. Tā dežūrēs skatītāju zālē un kinomehāniķu telpās, lai nepieļautu "pirātismu".

Biļetes uz Baltijas pērles filmām var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja