Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gaida pavasari

Visu vasaru režisora Armanda Zvirbuļa vadībā ritēja darbs pie ģimenes filmas Mazie laupītāji — Austrijas un Latvijas kopražojuma. Filmas pamatā ir stāsts par ģimeni, kuru banka kredīta parādu dēļ izliek no dzīvokļa un viņi spiesti patverties pie vecvecākiem laukos. Piecgadīgais Robis un septiņgadīgā Luīze, nokļuvuši laukos, izplāno "ļaunās" bankas aplaupīšanu, kas izraisa virkni interesantu un negaidītu notikumu...

Mazos laupītājus atveido Gustavs Voldemars Vilsons un Zane Leimane, kura skatītājiem jau pazīstama no Vara Braslas Ūdensbumbas resnajam runcim. Komiskos bankas apsargus filmā atveido Artūrs Skrastiņš un Juris Žagars, savukārt bankas direktora loma uzticēta austriešu aktierim Karlam Markovicam (viņš latviešu skatītājiem labi pazīstams no seriāla Komisārs Reksis). Arī pārējās lomās — skatītājiem pazīstami un iemīļoti aktieri: Aija Dzērve, Imants Strads, Gunārs Placēns, Skaidrīte Putniņa, Gundars Āboliņš.

Kā teic filmas producents Gatis Upmalis, nu visi filmēšanas darbi ir pabeigti, un jau septembra beigās režisors Vīnē sāks filmas montāžu. Ja viss ritēs, kā ieplānots, filma pie Latvijas skatītājiem nonāks jau nākamā gada pavasara brīvdienās. "Visi darbi tiek veikti Austrijā, vienīgi filmas ieskaņošana vāciski varētu notikt pie mums, jo, protams, filma tiks rādīta arī tur," skaidro producents, piebilstot, ka darbu netrūkst, un izsakot cerību, ka nekādi nelabvēlīgi procesi neietekmēs darbu pabeigšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja