Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Grupas Queen koncerta ieraksts - uz Splendid Palace ekrāna

4. decembrī plkst.19 Kinoteātrī Splendid Palace uz lielā ekrāna būs iespējams noskatīties grupas Queen koncertierakstu Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ’86, kas bija viens no ievērojamākajiem koncertiem, informē kinoteātra pārstāvji.Tā ir vēl nebijusi iespēja leģendārās grupas Queen faniem.

Koncertieraksts ir atjaunots HD kvalitātē ar atjaunotu 5.1 digitālo audio skaņu. To papildina divdesmit piecu minūšu gara dokumentālā filma par šo roka leģendu. Koncertierakstā varēs dzirdēt tādas leģendāras kompozīcijas kā Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free un We Are The Champions. Tā ir lieliska iespēja sajust Queen mūzikas burvību un klātienē baudīt grupas lielisko uzstāšanos.Vienā no grupas lielākajām un veiksmīgākajām koncerttūrēm - 1986. gada Magic Tour, kurā pēdējo reizi uzstājās arī grupas solists Fredijs Merkūrijs, tika iekļauta arī Ungārija. Trīs gadus pirms Berlīnes mūra krišanas šis bija lielākais koncerts, kāds jebkad noticis Népstadion Budapeštā. Koncerts bija tik būtisks Ungārijas varas iestādēm un filmu nozarei, ka visi labākie valsts kinooperatori un tehniķi tika apvienoti, lai šo koncertu iemūžinātu arī nākošajām paaudzēm. Digitāli atjaunotais grupas Queen koncertieraksts Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ’86 sākas ar dokumentālo filmu, kas sniedz ieskatu grupas sagatavošanās procesā pirms koncerta Budapeštā. Dokumentālajā filmā ietverti vēl neredzēti kadri un intervijas ar grupas dalībniekiem. Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ‘86 ir jāredz ikvienam, kam tuva grupas Queen mūzika.Biļetes par Ls 6 nopērkamas kino Splendid Palace kasē, kā arī interneta vietnē: www.bilesuserviss.lv.Biļetes cena: seši lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja