Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Seriāla Klausītājs jaunākās sezonas pirmizrāde kanālā FOX

Pirmdien, 22. jūlijā, plkst. 21 kanāls FOX sāk demonstrēt Kanādas zinātniskās fantastikas seriāla Klausītājs (The Listener) ceturto sezonu, kas stāstīs par jaunu vīrieti, kurš apveltīts ar telepātijas spējām un izmanto tās, lai palīdzētu citiem cilvēkiem, pavēstīja FOX International Channels Latvija pārstāvis Kārlis Bikšus.

Tobijs Logans ir 28 gadus vecs puisis, kurš spēj lasīt citu cilvēku domas. Viņa dzīve nav bijusi rozēm kaisīta – puisis uzaudzis pie audžuvecākiem, taču, iespējams, tieši tāpēc ir neparasti apdāvināts. Tobijs strādā Toronto neatliekamajā palīdzībā par paramediķi, taču negrib apstāties pie sasniegtā. Viņa sapnis ir ar savu telepātisko spēju palīdzību padarīt pasauli labāku un atklāt dažādus noziegumus sadarbībā ar pieredzējušiem detektīviem.

To puisis arī veiksmīgi īsteno un kļūst par Kanādas policijas īpašā izmeklēšanas biroja konsultantu. Jaunā sezona sākas ar epizodi, kurā Tobiju kopā ar kolēģi seržanti Mišelu Makklaskiju nosūta uz Vankūveru, lai izmeklētu arvien pieaugošu skaitu zādzību, kuras pastrādā tehnoloģiski labi bruņoti zagļi.

Jaunajā sezonā varēs vērot dramatiskus pavērsienus arī jaunā vīrieša personīgajā dzīvē. Viņa attiecības ar draudzeni, jauno un talantīgo kriminālziņu reportieri Tiju Trembliju, kļūst arvien ciešākas, taču izrādās, ka viņa ir vienīgais cilvēks, kura domas Tobijs nespēj nolasīt.

Spriedze valda arī Tobija kolēģu dzīvē – Mišela izdzīvo sarežģītu posmu attiecībās ar laulāto draugu, izmeklēšanas biroja šefs Elvins Kleins cenšas aizsargāt sevi un savu komandu no politiskajām manipulācijām, kādas īsteno jaunā un ambiciozā policijas vadītāja Nikola Martella, savukārt jaunais ārkārtas dienesta boss Ozs Bejs saprot, ka priekšnieka loma ir grūtāka nekā viņš gaidījis. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja