Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina pieteikties līdzfnansējuma konkursam par profesionālas mākslas pieejamību Jūrmalā

Līdz 10. decembrim notiks projektu pieteikumu pieņemšana konkursam Profesionālās mākslas pieejamība Jūrmalā pilsētas pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai, informēja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Inese Krieviņa.

Konkursa mērķis ir nodrošināt sabiedrībai iespēju baudīt daudzveidīgus vietēja un starptautiska mēroga profesionālās mākslas projektus – izstādes, koncertus, festivālus, filmas, izrādes –, realizēt kopprojektus sadarbībā ar Jūrmalas sadraudzības pilsētām, kā arī sekmēt Jūrmalas mūziķu un mākslinieku jubilejas grāmatu vai mūzikas ierakstu izdošanu.

Konkursa Profesionālās mākslas pieejamība Jūrmalā pieteikumi jāiesniedz līdz 2018. gada 10. decembrim plkst. 12 Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā Jomas ielā 1/5, vai nosūtot ar drošu elektronisku parakstu parakstītu pieteikumu uz e-pasta adresi [email protected].

Plašāka informācija par projekta pieteikuma iesniegšanu ir pieejama www.jurmala.lv sadaļā Kultūra – Kultūras projekti.

2017. gadā pašvaldības atbalsts piešķirts projektam Deju festivāls “Baltijas uzlecošās zvaigznes 2018”, kurā norisinājās starptautiskās sporta deju sacensības Baltic Rising Stars, deju meistarklases jaunajiem deju skolotājiem un bija izveidota fotogrāfiju izstāde Jūrmalas deju vēsture. Pērn realizētais projekts Meistarklases pianista Frančesko Attesti vadībā Jūrmalas talantīgajiem jaunajiem pianistiem sniedza iespēju Jūrmalas Mūzikas vidusskolas jaunajiem pianistiem gūt vērtīgu pieredzi itāļu pianista vadībā, kā arī uzstāties projekta noslēguma koncertā.

No konkursā iesniegtajiem projektiem realizēti arī ikgadēji un atpazīstami kultūras notikumi kā mūzikas festivāls Summertime – aicina Inese Galante, starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls Vox Angelica un vairākas laikmetīgās mākslas izstādes Mākslas stacijā Dubulti.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja