Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

And Oskars goes to...

Labvakar. Šoreiz - tikai tiešā runa.

Šodien izlasīju tādu svarīgu ziņu:

"Informācija masu medijiem 2008

23.05.2008. - Oskars Kastēns viesojas Aknīstes vidusskolā

Šodien, 23. maijā, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns viesojās Aknīstes vidusskolā un tikās ar skolas direktoru, skolotājiem un skolēniem.

Tikšanās laikā Oskars Kastēns atbildējis uz skolēnu uzdotajiem jautājumiem par integrāciju un ministra darbu, novēlējis visiem 9. un 12. klašu skolēniem veiksmi eksāmenos un apsolījis nodot Šlesera kungam (sic!) ziņu par Aknīstes – Neretas ceļu slikto stāvokli.

Ministrs Eiropas dienu ietvaros 9. maijā tika uzaicināts uz Elksnes pamatskolu un Aknīstes vidusskolu. Diemžēl aizņemtības dēļ, ministrs paspēja paviesoties tikai Elksnes pamatskolā, kur viņš pirms 30 gadiem mācījās sagatavošanas klasē. Tādēļ, šodien, 23. maijā Oskars Kastēns, pildot solījumu, apciemoja arī Aknīstes vidusskolu.

Informāciju sagatavoja:

Zane Lielķikute

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja, Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts"

***

Un tagad atceramies šo (Diena, 2008.gada 19.maijs):

"Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts (ĪUMSILS) izsludinājis konkursu par sabiedrisko attiecību pakalpojumiem, kurā konkursa uzvarētājam būs jāraksta runas īpašu uzdevumu ministram sabiedrības integrācijas lietās Oskaram Kastēnam (LPP/LC), viedokļa raksti par aktuālām tēmām plašsaziņas līdzekļiem, arī jāsagatavo informatīvi materiāli un jāveicina paša ĪUMSILS iekšējā komunikācija. ĪUMSILS šiem pakalpojumiem, kurus plānots veikt gada laikā, gatavs atvēlēt līdz 10 000 latu. Pasūtītāji konkursa nepieciešamību pamato ar darbinieku trūkumu.

(...)

Pēc viņas (Z.Lielķikutes) teiktā, galvenais iemesls izsludināt šādu konkursu bijis tas, ka ĪUMSILS trūkst darba roku. "Es esmu viena pati sabiedrisko attiecību nodaļā, ministram nav ne padomnieka sabiedrisko attiecību jautājumos, ne preses sekretāra. Es bieži strādāju arī sestdienās, lieku informāciju mājaslapā, rakstu visas relīzes, informāciju, atbildes medijiem," saka Z.Lielķikute. Esot bijusi viena vecākā referenta vieta, taču darbinieki visbiežāk neesot izturējuši trīs mēnešu pārbaudes laiku, neesot bijuši mierā ar, viņuprāt, pārāk mazo algu. Z.Lielķikute esot lūgusi vadībai papildu štata vietu, kā arī paaugstināt vecāko referentu darba algu, bet tas neticis darīts. Tāpat arī ĪUMSILS esot lielas problēmas ar darbinieku iekšējo komunikāciju. ĪUMSILS šobrīd strādā ap 50 darbinieku."

Beidzot es izmantošu burvīgo iespēju paust sakramentālo frāzi: "Bez komentāriem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja