Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ar vērienu dibināta „Visu Latvijai!” Liepājas nodaļa

Svētdien, 28. martā Kurzemes vēju pilsētā Liepājā dibināta vietējā reģionālā nodaļa. Aktīvi VL biedri Liepājā mājo jau sen, tagad puiši un meitenes spēruši drošu soli – izveidojuši nodaļu un ir gatavi aktīvi pārstāvēt organizāciju savā novadā. Nodaļas dibināšana liepājniekiem izdevās tiešām priekšzīmīga – daudz jaunu cilvēku, dažādas papildinošas intereses, veiksmīgi iesākta sadarbība ar virkni nevalstiskām organizācijām: Latviešu Nacionālistu klubu, Tēvijas sargiem, Nacionālo partizānu apvienību, biedrību „Optimists”, vietējiem zemniekiem un daudziem citiem.

Sveikt „Visu Latvijai!” pārstāvjus bija ieradušies arī Pilsoniskās Savienības un partijas „Demokrāti.lv” pārstāvji, apliecinot kopējās vērtības un mērķus.

Par jaunās nodaļas vadītāju ievēlēja VL vecbiedru Raivi Blumfeldu, par viņa vietnieku – Mārtiņu Ceriņu. Abus līderus nodaļas atklāšanā atbalstīja sievas ar bērniem. Sveikt nodaļas dibināšanā bijām devušies arī mēs – vairāki biedri no Rīgas. Ja dažreiz saietos mums jāuzņemas organizatoriskais darbs un jārāda priekšā, kas un kā darāms, tad šeit varējām baudīt izcilu sagatavotību un profesionālu pieeju lietām pat sīkumos. Organizatori bija parūpējušies arī par viesu pusdienām un ekskursiju.

Uzklausot liepājnieku nākotnes plānus, atliek vēlēt vien veiksmi, jo pārējais pietiks viņiem pašiem. Savukārt visu citu novadu atbalstītājiem novēlu sekot Liepājas piemēram, veidojot nodaļas, kopas un atbalsta grupas arī savā pusē.

Raivis Dzintars

Partijas „Visu Latvijai!” līdzpriekšsēdētājs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja