Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Arī Leiputrijā mēdz putra saskābt

Dzīvojot Londonā, var apjaust, ka katrai demokrātiskai valstij, pat tik senai kā Apvienotā Karaliste, ik brīdi var piezagties krīzes un nozīmīgi satricinājumi. Tā nu es, aizbraucot no Latvijas, neapzinājos, ka pastnieku streiks, kas nesasniedza mani Rīgā, noķers mani Londonā. Karaliskā pasta darbinieki turpina savu pagājušās nedēļas beigās iesākto streiku, pasludinādami otru 48 stundu brīdinājuma streiku pēc kārtas.

Braucot gar pasta nodaļām, nākas redzēt pastniekus, kuri stāv pie savām darbavietām ar arodbiedrību karogiem un sildās pie mucās sakurtiem ugunskuriem. Es tikai nodomāju, paldies Dievam, ka šajā draņķīgajā laikā (šodien Londonā visu dienu līst), atkal nav sadomājuši streikot Londonas metro strādnieki, kuru streiks šajā pilsētā atkal izraisītu haosu, gluži kā vasaras beigās.

Tomēr pasta darbinieku streiks ir mani skāris. Man pēc iespējas ātrāk ir jāsaņem vēstules no bankas, kas apstiprina, ka bankas konts ir atvērts, jo savādāk es nevarēšu iegūt lasītāja karti Britu bibliotēkā. Laikam jau bankas vēstuli saņemšu tikai nedēļas beigās, jo streikotāju un valdības sarunas nepielūdzami ievelkas.

Es nudien priecājos par katra indivīda tiesībām atklāti paust savu viedokli un par streiku tiesībām, bet man ļoti gribētos pēc iespējas ātrāk saņemt savu bankas vēstuli un no Vācijas pasūtītās grāmatas. Iespējams, nāksies savas vēlmes upurēt demokrātijai un klusi cerēt, ka neizturēs vai nu britu pastnieku arodbiedrības vai valdības nervi un streiks visai drīz beigsies.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja