Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atbilde lasītājiem. Par pārmaiņām

Ceturtdien mūsu jaunajam portālam apritēja divas nedēļas. Ļoti darba, apsveikumu un arī pārmetumu pilnas. Nezinu, vai šajā bloga ierakstā spēšu atbildēt uz visiem lasītāju jautājumiem, kas krājušies divu nedēļu garumā, tomēr centīšos.

Pastāvēs, kas pārmainīsies – pievienojos šim klasiķa citātam. Maināmies mēs paši, mainās mūsu paradumi, ikdienas gaitas un intereses. Arī Diena.lv ir mainījusies līdzi laikam. No drukātās avīzes mājaslapas par daudzpusīgu, dinamisku ziņu portālu.

Pie pārmaiņām ir jāpierod, it īpaši, ja tās maina gadu gadiem iekopto ikdienas ritmu. Daudzi mūsu portāla lietotāji jau pēdējo gadu laikā bija pieraduši pie V-Dienas un L-Dienas ritma, kur ziņas un citi jaunumi bija lasāmi tiešsaistes režīmā. Tomēr liela daļa bija palikuši uzticīgi avīzes mājaslapai Diena.lv, kur informācija tika atjaunota reizi dienā un faktiski vārds vārdā atbild drukātajai avīzei.

Šiem lasītājiem jaunais portāls ir liela pārmaiņa, un, jāatzīst, ka paši neesam bijuši uzdevumu augstumos, nepaskaidrojot pietiekami bieži un uzsvērti, ka līdz ar jaunā portāla pasaulē nākšanu, drukātās avīzes interneta versija ir beigusi pastāvēt.

Diena.lv un papīra avīze Diena strādā ciešā sasaistē, mūs vieno kopīga asinsrite, smeļamies viens no otra informāciju un materiālus, taču vairs nekopējam viens otru vārds vārdā, burts burtā. Diena.lv īpašā bagātība ir karstas, ātras ziņas, blogi, lasītāju veidots saturs, datu bāzes. Laikraksta uz papīra stiprā puse ir analītiski, ekskluzīvi raksti.

Praktiski visi pamatavīzes materiāli arī tiek publicēti portālā tajā pašā dienā, taču dažādos laikos un vietās.  Lasītāju tik iecienītie Dienas komentētāju komentāri portāla sadaļā Latvijā rubrikā Dienas komentāri tiek publicēti 10 no rīta. Ārštata autoru viedokļu raksti tiek publicēti no rīta sadaļā Latvijā rubrikā Viedokļi. Jaunākās ziņas un dažādi ziņu raksti tiek publicēti, sākot no septiņiem rītā darbadienās, sadaļās Latvijā un Bizness. Dienas gaitā attiecīgajās rubrikās publicējam arī rakstus no tematiskajām lapām un pielikumiem par ceļojumiem, auto, mājdzīvniekiem, ēdieniem, labsajūtu.

Lasītāju iecienītais žurnāls Sestdiena ir jāmeklē sestdien no rīta preses tirdzniecības vietās vai, sākot ar svētdienu, portālā. Pilnībā Sestdienas saturs portālā pieejams nākamajā pirmdienā. Arī Kultūras Diena pilnībā pieejama sestdienā, dienu pēc drukātās versijas iznākšanas. Pēc līdzīga principa vadāmies arī, publicējot materiālus no žurnāla Izklaide, kas portālā pieejami, sākot no piektdienas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja