Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atkal Mareks. Atkal, atkal Mareks.

Labrīt, lasītāji!

Nu, jā. Mēnesis ir pagājis jau sen. Tas bija jau pirms vairākiem mēnešiem, kad iekšlietu ministrs Mareks Segliņš kādā intervijā bilda, ka varbūt uz kādu mēnesi būtu "jāaizveras". Un gods kam gods, pēc tam, kad cilvēks bija plaši izbazūnējis dažādas muļķības par pagājušā rudens protestiem, nekas pavisam ārpus kārtas no viņa mutes kādu laiciņu vairs neskanēja.

Bet nu ir atgriezies tas Mareks Segliņš, kuram nudien būtu jāpameklē kāds psihoterapeits, lai varbūt iemācītos, kā apvaldīties tajos brīžos, kad nudien, nudien, nudien būtu labāk mēli turēt aiz zobiem, vai šajā gadījumā -- pirkstus turēt kabatā. Spēka struktūru pārstāvošs ministrs sūta draudošu īsziņu žurnālistei? VALDĪBAS MINISTRS SŪTA DRAUDOŠU ĪSZIŅU ŽURNĀLISTEI?!?!?! Pareizi ir pateicis politologs Ījabs, acīmredzot "Tautas" partija ir izgājusi no rāmjiem, es pat teiktu vairāk, ka atsevišķi tās pārstāvji ir sākuši zaudēt veselo saprātu. Un ne tikai "Tautas" partijā vien. Premjerministra preses pārstāvis esot pateicis, ka premjers "privātu saraksti" nekomentēšot. Un tas labāk par labu uzrāda mūsu politiskās "elites" patieso pārliecību - valsts ir privātuzņēmums, kurā katrs privātais īpašnieks var šeptēties gluži kā patīk. Tas ir pavisam nožēlojami politiķim, kuram ir tik sena pieredze, kā pašreizējam valdības vadītājam. Principi un sirdsapziņa acīmredzot ieķīlāta, pēc Godmaņa kaut vai plūdi.

Aptuveni tajā pašā kategorijā būtu jāieskaita arī "Tautas" partijas vadoņa sacerētā "politiskā reklāma", kura šodien ir lasāma Dienā, vakar reklāmas statusā bija lasāma Latvijas Avīzē, bet vēl pirms tam nebūt ne reklāmas statusā bija nodrukāta Atkarīgajā Rīta Avīzē. Lai arī ko par to domātu vai nedomātu kādreizējais "stabilitātes garants", nepārprotamas ir divas lietas. Atsevišķu "Tautas" partijas pārstāvju teiktais attiecībā uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju un tur pazudušo naudu rada pārdomas par to, kā viņi varēja zināt to, ko stāstīja. Un jautājums par KNAB un tā direktoru kārtējo reizi ir politizēts, un lai nu kā, bet Dienas žurnāliste nav vainīga ne pie noteikumu ignorēšanas direktora vērtēšanas komisijas izveidē, ne pie apstākļa, ka diviem komisijas locekļiem ir smags interešu konflikts, nedz arī pie tā, ka "Tautas" partijas politikāņi mēdz izrunāties skaļāk un plašāk, nekā būtu ieteicams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja