Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Ceturtdienā -- par Emsi un par Galeriju Centrs

Labdien, V-Dienas lasītāji!

Jo tālāk, jo trakāk ar mūsu Saeimas priekšsēdētāju Emsi.  Nu jau šis absolūti kaut kādā sev vien zināmā mistiskā pasaulītē dzīvojošais tipiņš ir paziņojis, ka tāpēc, ka viņš nav vienkāršs Emsis, bet gan Saeimas priekšsēdētājs Emsis, viņam nāksies konsultēties ar citām amatpersonām, tajā skaitā Valsts prezidentu Valdi Zatleru, par to, kā rīkoties tālāk jautājumā par viņa ar naudu piestūķēto diplomātu.  Acīmredzot Emsim nav ienācis prātā tas, ka Zatlers kļuva par amatpersonu tikai pirms pāris mēnešiem un varētu nebūt lietas kursā par to, kas darāms.  Protams, arī Zatleram ir bijušas pietiekami lielas ētikas problēmas ar skaidru naudu, bet jācer, ka tas nav tas, ko Emsis vēlas pārrunāt.

Iedomājieties, lasītāji -- šī ir mūsu otra augstākā valsts amatpersona!  Un šī amatpersona nesaskata nekā jancīga tajā apstāklī, ka staigā pa Rīgu ar koferīti, kurā ir 10 tūkstoši dolāru!  Lai nu kā, bet piecus gadus vecs bērns zina, ka ar lielu kaudzi skaidras naudas staigāt nav prāta darbs.  Varbūt Emsim vajadzētu piedalīties jaunajā raidījumā par piektās klases skolēnu zināšanām -- varbūt tur viņš kaut ko iemācītos.  Taču valstij tas ir daudz nopietnāks jautājums.  Kas tas ir par Saeimas priekšsēdētāja amatu, ka tajā iesēžas, nu ... teiksim ne paši piemērotākie cilvēki?  Ūdre vadīdama zaļo zemnieku kampaņu partijas finansēšanas likumam uzspļāva tikpat traki, kā vēlāk to darīja "Tautas" partija, turklāt viņai bija visnotaļ savdabīgi uzskati par sevi un savu darbu -- atcerēsimies, ka viņa veselu nedēļu gozējās "Jaunā viļņa" VIP ložā un tad skaidroja, ka tā neesot dāvana likuma izpratnē.  Pirms viņas bija Straume ar dzīvokļa skandālu, Čepānis ar traktorista izglītību ... nu, neiet kaut kā ar šo amatu.  Šajā gadījumā mums ir cilvēks ar mīksti sakot savdabīgām pārdomām par sabiedrības iekārtu.  Protams, Saeima, kurā kliedzoši aizspriedumu pārņemts tipiņš var būt Cilvēktiesību komisijas vadītājs, it kā var pieciest arī šādu tipiņu, bet ... nu, laikam atkal būs jāraksta kauns valstij.  Žēl, ka tā, bet kauns valstij.

***

Un vēl -- šodien man gadījās būt Galerijā Centrs.  Man nācies mazliet grūti to apdzīvot, jo es visu laiku gribu tajā saskatīt veco, labo Unīti, bet gan jau apradīšu.  Pārklātajā Rīdzenes ielā manuprāt vajadzētu būt kafejnīcām un vīna bāriem, nevis veikaliem, bet tas nekas.  Gribu pakritizēt kaut ko citu, proti -- tik milzīgs projekts, tik elegants projekts ... un visā masīvajā centrā ir tikai viena tualete!  Tā ir ceturtajā stāvā.  Un ... tā ir maksas tualete!  Tik prasti lēts elements tik smalkā iestādījumā?  Šoreiz būs jāraksta kauns firmai Linstow, kurai Galerija Centrs pieder.  Fui!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja