Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Gads pagājis

Tas bija pirms gada 7.septembrī, kad kopā ar toreizējo kolēģi Gustavu Strengu fotografējāmies ar šokolādes torti, kuru rotāja uzraksts V-Diena. Kolektīvais darbs vairāku mēnešu garumā bija vainagojies ar vēlēšanu portāla V-Diena palaišanu tieši mēnesi pirms Saeimas vēlēšanām. Kopš tā laika pagājis gads.

Mums pievienojies arī biznesa portāls _L-Diena_, un no šaura nišas portāla pamazām esam kļuvuši par plašāku kvalitatīvu diskusiju vietu par dažādiem sabiedriski politiskiem jautājumiem. Mūsu darbs pavasarī novērtēts ar _Preses naglu 2006_ par gada preses e-versiju.

Gan ar mums, portāla veidotājiem, gan ar mūsu lasītājiem un mūsu valsti tik daudz kas ir noticis šī gada laikā. Esam laimīgi pārdzīvojuši Saeimas vēlēšanas ar jauno veco valdību, NATO galotņu sanāksmi Rīgā, Valsts prezidenta vēlēšanas, tautas nobalsošanu. Mūsu portālā pirmpublicētā ziņa par Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamo ierašanos Rīgā ātri aplidoja ne vien Latviju, bet arī pasauli. Lielu lasītāju interesi izpelnījās arī ziņa marta vidū par Ventspils mēra Aivara Lemberga aizturēšanu. Tāpat Ernesta karikatūra par Jauno paaudzi raisīja lielas diskusijas mūsu portālā. Esam ķērušies gan apkarot kāpu izbraukātājus, gan rosinājuši diskusiju par veselības politiku valstī. Jaunas vēsmas portālā ienesuši video un audio sižeti.

Esam elpojuši vienā ritmā ar saviem lasītājiem, kuru emocijas esam izjutuši gluži vai taustāmā veidā – šoku par vēlēšanu rezultātiem, prieku par amatpersonu nedarbu atmaskošanu, izmisumu un bezspēcību Valsts prezidenta vēlēšanu laikā.

Gada laikā mums izveidojies pastāvīgs un uzticams lasītāju loks. Lasītāju komentāri gan devuši mums idejas jaunām tēmām, gan padarījuši aktīvākos komentētājus gluži vai par mūsu kolektīva locekļiem neklātienē, kuru gaitām sekojam līdzi ar viņu komentāru starpniecību. Šajā laikā ne reizi vien esam bijuši spiesti arī diskutēt ar lasītājiem, kuriem nerūp pieklājīga un kvalitatīva diskusija mūsu portālā, un bargi pret pieņemto normu pārkāpējiem būsim arī turpmāk.

Mani pašu visvairāk ir iepriecinājušas lasītāju atbildes uz mūsu uzdoto dienas jautājumu. Un ne jau tādēļ, ka atbildes sakrīt ar maniem uzskatiem, bet gan tādēļ, ka, uzrunāti ar konkrētu jautājumu, lasītāji acīmredzami diskutē pēc būtības. Tas vairo kvalitāti ne vien diskusijās mūsu portālā, bet arī sabiedrībā kopumā, un neļauj apdzist cerībai, ka interneta vide ir kas vairāk nekā tikai anonīma lamāšanās.

Tieksimies uz jauniem mērķiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja