Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ilze un Mārtiņš: Nekas nenotiek, kā plānots

Šī skaistā, saulainā vasara absolūti nevedina domas uz darbiem! Atzīstamies, visu pagājušo nedēļu baudījām jaukos, garos, siltos vasaras vakarus un brīvdienās devāmies zaļumos. Lai dzīvoklis nu galīgi nebūtu pamests novārtā, apbruņojāmies ar veselu kaudzi ārzemju un pašmāju interjera literatūras, ko jau laikus bijām paspējuši sarūpēt, un smēlāmies iedvesmu neklātienē.

Šķirstot to visu trešo reizi, pamanījām aizvien jaunas lietiņas un interesantus knifiņus! Atradām vienkārši ideālu risinājumu tam pašam nelaimīgajam sienā iebūvējamam podam! Tā sakot, defekts tika pārvērsts par efektu! Mazām telpām, kāda ir arī mūsu gadījumā, ļoti labs risinājums. Nav jāsamazina telpa par 13-15 cm, tā vietā var veidot lielākus vai mazākus plauktiņus visādiem niekiem un skaistuma eliksīra pudelītēm! Darbs jau diezgan ķepīgs un darbietilpīgs, kamēr izveido to visu no reģipša plāksnēm un noflīzē, bet rezultāts taču ir tā vērts! Galu galā vannas istabā remontu neplānojam taisīt ik pāris gadus un visu pārtaisīt arī ne, tāpēc ir vērts pasēdēt pie tā ilgāku laiku, nekā tam sākumā tika ieplānots. Un tad tās skaistās, mazās, krāsainās flīzītes! Būs vieta, kur Ilzei izpausties!

Beidzot arī elektrības darbiem ir redzams finišs. Kāpēc tik ilgi? Laikam jau tāpēc, ka saplānotie risinājumi ir ļoti rūpīgi izpildīti un pārdomāti, kā arī viss darāmais ir uzticēts vienam profesionālim, kurš šos darbus veic pēc sava pamatdarba.

Runājot par laika plānošanu un termiņiem, varam droši teikt, ka nekas neiet tā, kā bijām domājuši un plānojuši sākumā. To visu noveļam uz cilvēcisku pieredzes trūkumu un nezināšanu. Sākumā darbiņš liekas - "Kas tad tur! Nieks vien ir!" Bet kad sāk darīt.... neredz ne galu, ne malas! Un kā likums, vienmēr rodas visādi pārvarami un nepārvarami šķēršļi, kas nobremzē visu pasākumu! Piemēram, saulaina sestdiena un piknika vilinājums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja