Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jauno dizaineru konkursā uzvar B. Bērziņa-Skrīvere, L.Kruglika un V.Radziņa

Paziņoti konkursā „Jauns Vārds Modē” uzvarētāji - Baiba Bērziņa-Skrīvere (pret-a-porter), Ludmila Kruglika (avangards) un Vita Radziņa (vakartērpi). Visi jaunie modes dizaineri no Baltijas modes federācijas saņēma balvu – apmaksāto dalību jauno dizaineru konkursā „Admiraltejskaya Igla” Sanktpēterburgā.

Par konkursa "Grand Prix" ieguvēju šogad kļuva Ludmila Kruglika ar savu kolekciju „PSAIHO”, un kā balvu saņēma mācību kursu „Marketings modē” dizaina augstskolā Istituto Marangoni Parīzē.Nominācijas pret-a-porter uzvārētāja Baiba Bērziņa-Skrīvere saņēma arī balvu no Zviedrijas Modes padomes – iespēju iepazīties ar Beckmans dizaina augstskolu Stokholmā.

Konkursā „Jauns Vārds Modē” ietvaros mācību iestāžu studentiem bija iespēja prezentēt savu nelielu kolekciju (6 tērpi) vienā no trim nominācijām: casual (tērpi ikdienai), avangarde (pašas drosmīgākās dizaineru fantāzijas) un vakartērpi.

Konkursa dalībnieki saņēma arī dažādas balvas un dāvanas no konkursa sponsoriem un atbalstītājiem. Artis Štamgūts tika izvēlēts par SEB bankas simpātiju un saņēma speciālo balvu no konkursa galvenā mecenāta. Lauma Lingerie pasniedza dāvanu savai simpātijai – Indrai Kļaviņai. Speciālo balvu no "Garnier Fructis" saņēma Jekaterina Cyvilko, un speciālo balvu no Maybelline New York saņēma Anna Putniņa. Īpašo balvu no SIA „Ogres trikotāža” – praksi uzņēmumā – saņēma Ilga Liniņa par savu kolekciju „Piena kokteilis”. Par sajūtu spilgtumu, fantāziju un radošām idejām prezervatīvi "LifeStyles" savu dāvanu pasniedza Daina Zviedrrei un Jūlijai Petuhovai par viņu avangardisko kolekciju „Aiz spoguļa sapņos”.

Skatieties arī: fotogaleriju no Mākslas akadēmijas stuentu modes skates

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja