Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Jauns blogs: Kulaks gar degunu

Saimnieks mūs "neizmeta" no dzīvokļa, tikai pacēla īres cenu. Tā ir oficiālā versija. Cits skatījums uz šo lietu ir mums pašiem.

Piekrist jaunajai īres maksai - 10EUR/m2 plus komunālie maksājumi - par 57m2 ar daļējām ērtībām aprīkotā, ar 100 gadīgiem (toties līdz kliņķim nolaistiem) logiem, ar kanalizāciju, kas dažreiz "nenotiet", un auksto ūdeni, kas pārsvarā pil, nevis tek? Nepiekritām.

Jau 10 gadus īrējām šo dzīvokli Rīgā, Teikā tā saucamajā "saimnieka mājā". Patiesībā, es tajā dzīvoklī uzaugu, tāpēc man ar to varētu būt izveidojušās tuvākas jūtas, no tā "vienkārši aizejot". Jā, nekādu kompensāciju un pabalstus neprasījām. Pabalsts diemžēl nepienācās.

Mēs ik vasaru no Rīgas dzīvokļa pārcēlāmies uz Ikšķili pavadīt tur vasaras mēnešus. Vienīgi šoruden dzīvosim citur. Doma ir atrast īres dzīvokli Rīgā Teikā, Čiekurkalnā, Vefa rajonā. Vajadzētu apmēram 80-100m2 tukšu bez mēbelēm, vienīgi virtuvei gan vajadzētu būt. Zinām, ka nevēlamies bloku mājās. Varētu būt kāds vecais dzīvoklis Latvijas laika vai Staļina laika mājās. Nu apmēram tā.

Paskatījos dzīvoklis.lv, paskatījos ss.lv. nekā, kas kristu acīs nav. Ir padaudz tādi, kas maksā 1500 EUR ar visām mēbelēm un mājas kino zāli utt. Būtībā, dzīvoklis par viesnīcas cenu. Nepamet sajūta, ka īres dzīvokļu par piemērotām cenām nav. Varbūt vēl nav laiks pienācis? Ko domā tie, kuri sapirkuši dzīvokļus jaunajos projektos un tagad nevar tos pārdot? Varbūt padomājiet par izīrēšanu? Būtu normāli, ja jauns tukšs dzīvoklis jaunajā projektā maksātu kādus 60%-80% no mortgage cenas. Es būtu priecīgs, un domājams izīrētājs arī būtu priecīgs.

Tagad esmu salicis sludinājumus internetā, un tūlīt būs arī drukātajā presē. Šodien vienam sludinājumam piezvanīju, bet bija jau "nocelts" Ir vērts stāstīt, kāds tas bija? Nu labi. 100m2, Teikā, Āraišu ielā, jaunais projekts, tukšs, bet ar virtuvi. Cena 450LVL plus komunālie. Gandrīz kā "kulaks uz acss", bet šoreiz "kulaks gar degunu"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja