Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par čempionu sportā, bet ne Saeimas darbā

Labrīt, lasītāji!

Priecē ziņa, ka Viktors Šcerbatihs ir jau piekto reizi kļuvis par Eiropas čempionu svarcelšanā, priecē arī tas, ka viņam acīmredzot ir pat ļoti labas izredzes gūt augstu vietu augustā paredzētajās Olimpiskajās spēlēs. Taču mazāk priecē tas, ka trenējoties Eiropas čempionātam un Olimpiskajām spēlēm V. Ščerbatihs ļoti noteikti nepievēršas savam pamatdarbam ar nepieciešamo nopietnības pakāpi. Jo atcerēsimies, ka spēkavīrs ir arī Saeimas deputāts.

Protams, Saeimā, kuru ne brīdi netraucēja tas apstāklis, ka viens no tās locekļiem sešus mēnešus deputāta algu saņēma cietumā sēdēdams, nebūs tā, kuru īpaši traumēs tas, ka cits deputāts ilgstoši nepiedalās parlamenta darbā tāpēc, ka ir aizņemts ar sporta lietām. Tomēr Latvijas iedzīvotājiem ir tiesības domāt par to, vai viņu ievēlētie pārstāvji viņus patiešām pārstāv. Un ne īsti viņus var pārstāvēt cilvēks, kurš ir skaidri pateicis, ka viņam patlaban galvenais dzīvē ir tas, ko teiks treneris. Pilnīgi saprotams, ka šobrīd viņam tas tik tiešām ir pats svarīgākais. Bet tomēr.

Raivis Vidzis savukārt nav Saeimas deputāts, bet viņš ir šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājs, un varam viņu apsveikt, jo tas nepārprotami viņam ir ļoti liels sasniegums, un jāatzīst, ka viņš tik tiešām 10 raidījumu laikā ir krietni izaudzis, kaut vai "puspēdas" izmantošanā, kā to stāstīja tiesnese. Tomēr runa ir arī par kārtējo demonstrējumu, ka mūsdienu "kultūrā" vairs nav vajadzīgs patiess talants uz to, kas skatītājiem tiek likts priekšā. Andra Freidenfelda piezīme par dejojošiem ledusskapjiem bija skarba, bet arī ne nevietā. R. Vidzis, cik varēju spriest šova laikā, ir patiešām sirsnīgs cilvēks, gandrīz aizkustināja viņa atziņa, ka pretēji izbalsotajam Agrim Blaubukam, kurš šova laikā teicās 12 kilogramu nometis esam, R. Vidzis pat palielināja svaru un jautāts, kā viņam tas ir izdevies pasmaidīja un atzina, ka trenējas sezonai. Viņš ir arī teicis, ka pēc spēkavīra karjeras pabeigšanas viņš varētu meklēt savu vietu šovbiznesā vai raidījumu vadīšanā. Lai viņam veicas. Bet dejošana tomēr šogad šovā par spīti tā nosaukumam nebija pats galvenais.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja