Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Par dakterēšanu, adīšanu un pašhumoru

Labrīt, V-Dienas lasītāji! Pāris interesantas lietas, par kurām šorīt nākas domāt. Pirmkārt, žurnāla Klubs februāra numurā ir plaša intervija ar Saeimas priekšsēdētāju Gundaru Daudzi, kurā cita starpā uzzinām, ka viņš joprojām uz pusslodzi strādā kā reanimatologs. Cilvēciski noteikti var saprast valsts otras augstākās amatpersonas vēlmi, nezaudēt ārsta kvalifikāciju, kā tas patlaban notiek ar Valsts prezidentu, lai gadījumā, ja 2010.

gadā viņš zaudē vietu Saeimā, "nav ar cepuri rokā jāstāv pie baznīcas" -- tā viņš pats to raksturojis. Taču no otras puses, pārdomas tomēr rada fakts, ka valsts otrai amatpersonai ir pietiekami daudz brīva laika, lai uz pusslodzi strādātu citur, un turklāt Ventspilī...

Otrkārt, Saeimas spīkerim jautāts arī par viņa pārstāvēto partiju "Latvijai un Ventspilij" un tās vadītāju, Puzes slavenāko slimnieku. Te ir ierastā politikāņu dziesma: "Cilvēku par vainīgu var atzīt tikai tiesa." Joprojām vienīgais zaļo zemnieku pārstāvis, kurš ir uzdrīkstējies iepīkstēties par to, ka nabas saite ar skandalozo slimnieku būtu jāpārgriež, ir Visvaldis Lācis, un viņš, kā zinām, zaļš zemnieks vairs nav. Skumji.

***

Ja par zaļajiem zemniekiem, kā man patika vakar izskanējusī ziņa, ka G. Daudzes priekštecis spīkera amatā Indulis Emsis pēc aiziešanas no lielās politikas ir sācis nodarboties ar ... adīšanu! Un nebūt nedomājiet, ka šajā ziņā vēlos ņirgāties. Tas ir ļoti jauki, ka cilvēks no sazvērestības teoriju tamborēšanas ir pārgājis uz tādu priekšmetu adīšanu, kurus pēc tam vilkt mugurā, turklāt vakar portālā redzamā bilde liecina, ka I. Emsim uz adīšanu ir arī talants. Malacis!

***

Prieks, ka Atkarīgajai Rīta Avīzei tomēr piemit arī spēja par sevi pasmaidīt. Sestdien uz laikraksta pielikuma "Mēs" ceturtā vāka bija pašreklāma, kurā minēti "vārdi, kas raksturo" Atkarīgo: izaicinoša, sociāla, atbildīga, pazīstama, radoša, u.tml. Un pa starpu parādās arī vārdiņš "Lembergs". Tiesa, par to var pasmaidīt tikai skumji, jo tas diemžēl patiešām ir "vārds, kas raksturo" Atkarīgo Rīta Avīzi, un nebūt ne pozitīvā nozīmē.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja