Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Par Puzes slavenāko iemītnieku un viņa "badošanos"

Labrīt, V-Dienas lasītāji! Pēc visa spriežot, Latvijas slavenākajam mājas aresta apstākļos dzīvojošajam cilvēciņam mājās ir garlaicīgi. Būtu jādomā, ka savās mājās Puzē Aivars Lembergs ir instalējis pašu modernāko kabeļu vai satelīta televīziju, bet skatīties latīņamerikāņu seriālus taču caurām dienām nevar.

Ar tiem cilvēkiem, kuriem ir ļauts ar par smagiem noziegumiem apsūdzēto Zaļo un zemnieku savienības "premjerministra kandidātu" tikties, var patērzēt, kārtis varbūt uzspēlēt, bet arī tas ar laiku apnīk. Reizēm A. Lembergs tiek intervēts. "Žurnālisti", kuri strādā viņa kabatas avīzē _Atkarīgā_, rakstiski iesniedz jautājumus, piemēram, vai tas nav briesmīgi, ka pret Jums, Lemberga kungs, tiek rīkotas tādas sazvērestības orģijas, kurās piedalās Ģenerālprokuratūra un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs un Džordžs Soross un Amerikas Savienoto Valstu vēstniece un partija "Jaunais laiks" un Sarmīte Ēlerte un ļaunā feja no rietumiem, un tad A. Lembergs var atbildēt, ka jā, tas patiešām ir briesmīgi, ka pret viņu tiek rīkotas tādas sazvērestības orģijas, kurās piedalās Ģenerālprokuratūra un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs un Džordžs Soross un Amerikas Savienoto Valstu vēstniece un partija "Jaunais laiks" un Sarmīte Ēlerte un ļaunā feja no rietumiem. Taču pat _Atkarīgā_ nevar atļauties šāda veida "intervijas" publicēt katru dienu.

Un tā nu ik pa laikam ir jāuzspēlē teijāteris. Nekā citādi nav uztverams Lemberga paziņojums, ka viņš tagad badosies un dažas dienas vēlāk -- ka tomēr nebadosies, jo to neiesakot viņa dakteris. Vienīgais jautājums ir, kāpēc šim teijāterim tiek pievērsta tik ļoti liela uzmanība. Lembergs ir absolūti priviliģētākais aizdomās turētais Latvijā. Pietiekami daudz citu ļaužu, kuri ir apsūdzēti par kukuļošanu, naudas atmazgāšanu un citiem lieliem grēkiem, nedzīvo luksusa klases mājā ar visu no tā izrietošo. Nevienam citam aizdomās turētajam nav pašam sava avīze, kurā zūdīties par sazvērestībām un visu pārējo. Lai sēž mierīgi, un citi var viņu vienkārši ignorēt.

Un vēl. Šodien Dienā ir vēstīts, ka Lembergu ir apmeklējis cilvēks no "Starptautiskās apvienības par cilvēka tiesībām Latvijas nodaļas." Šis fakts laikrakstā ir pasniegts bez tālākā komentāra, taču ievadot vārdu kopu "Starptautiskā apvienība par cilvēka tiesībām" gūglī, uzrodas veselas četras saites. Viena ir uz Atkarīgās rakstu par minēto vizīti. Pārējās trīs ir par politikāni Pēteri Simsonu, kurš cita starpā uzdodas par šīs organizācijas Latvijas nodaļas priekšsēdētāja vientieku. Kaut kā nešķiet, ka te varētu būt runa par kādu no valsts vai pasaules nozīmīgajām cilvēka tiesību organizācijām, un par Lemberga nemitīgajiem apgalvojumiem, ka viņa cilvēka tiesības tiek masveidā apspiestas, varam turpināt labākajā gadījumā pasmaidīt.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja